Májusban érkezik a lemezmentes Xbox One S

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 17.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft végre hivatalosan is bejelentette a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-t, amely a legolcsóbb modell lesz a családban. A 250 dolláros Xbox One S All-Digital Edition májusban veszi be a boltokat.

A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, május 7-én érkezik az Xbox One S All-Digital Edition, amely nem kapott Blu-ray meghajtót, kizárólag digitális címeket futtathatunk rajta, igaz, az ára is jelentősen alacsonyabb lesz a jelenlegi modelleknél - leárazásoktól függetlenül. Egészen pontosan 249,99 dollárt kell leszurkolnunk érte alapértelmezetten. 

A konzol klasszikus fehér színben feszít, és három játék jár hozzá: a Minecraft, a Sea of Thieves és a Forza Horizon 3. Merevlemeze 1 TB kapacitású, így bizonyára lesz elég hely a letölthető játékoknak. A gép már előrendelhető a hivatalos partnereknél. 

Ezenkívül az is biztossá vált, hogy összeolvad az Xbox Live Gold és a Game Pass, így opcionálisan egy közös előfizetés is elérhető lesz Xbox Game Pass Ultimate néven. Ezzel 5 dollárt takarítunk meg, mintha mindkettőre külön beruháztunk volna. 

A szolgáltatás még idén elstartol, 14,99 dolláros havidíjért. 

35.
35.
Őrnagy
#34: Ha nem veszik, olcsóbb lesz.
34.
34.
rezy
Remek opció lenne ez azoknak akik nem foglalkoznak dobozos játékokkal és filmet sem néznek... egyetlen bibi az árazással van :/
33.
33.
godach
#30: QB-t utáltam az elején. Aztán nem bírtam letenni. Az Alan Wake tiltólistára került nálam. A hangulat nagyon ott van, de valami megoldással annyira felboszantottak, hogy többet, látni sem akarom. A Forza Horizonból én az elsőt ajánlanám. A második az olasz cucc miatt nem tetszett, a harmadik viszont elment. A negyediket félbe hagytam. Az első olyan mércét állított és olyan hangulata van amilyet rég éreztem versenyjátéknál.
Motorsport ól a legújabb, hisz ugyan azt járod végig mint minden GranTurismoban.
Viszont a Halot merem ajánlani. Ha a stratégia nem fekszik akkor kezd a Reachhel. Összegyúrva adja vissza a FEAR mi-jét és Republic Commando csapatmunkáját.
Kegyetlen, hogy még tud szívatni a gép.
Szerintem neked tetszene a Ryse is. Nincs varázslat, de epikus harcok és gyönyörű tájak.
Ha az ember megbarátkozik azzal hogy nincs headshot meg komoly fizika, akkor a Gears of War sorozat is megér egy misét.
32.
32.
kamgecam
#22: Bár nem vagyok nagy autós versenyző játékokban a forza horizonnal tuti teszek egy próbát ha már veszek egy xbox s-t.
31.
31.
kamgecam
#24: Most mi bajod van? Én nem egy konkrét embert sértegettem. De igazad van, még így is sértő voltam és ezért ellnézést kérek. Csak nem látom értelmét ennek az all digital cuccnak, ne szívd mellre.
30.
30.
kamgecam
#23: Ez komoly! Jó pár van ezek közül is amivel nem játszottam még! Engem nagyon érdekelnek azok a kultjátékok is amik original xboxra illetve xbox360ra jelentek meg anno, megköszönném ha egy két gyöngyszemet leírnál nekem amit érdemes kijátszani és ma is megállja a helyét játékmenet szempontjából. Alan Wake el pl sosem játszottam és nagyon jókat mondanak róla, a QB el is tennék egy próbát.
28.
28.
Fata Morgana
#27: Legalább van itt valaki aki átlát a szitán, nem félre érti, vagy félremagyarázza a dolgokat.:)
25.
25.
#20: az való az agyadnak, a big mac meg a marhahús látszik is. :D Go vegan Numby
24.
24.
Fata Morgana
#20: Válaszolhatnál emberibb módon is ha már, valki megtisztel azzal, hogy egyáltalán hozzád szól." sok hülye" á te nem sértegetsz embereket csak ember tömegeket.
A hasonlatod meg kb. semmit nem ér mivel ebben az esetben a hús=játék ugyanazon játékok lesznek vannak mindkettő konzolra legyen az meghajtó nélküli vagy meghajtóval ellátott.
A másik nem kell itt megjátszanod a neutral-t hogy veszel xo-t (kb.3 éve hajtogatod) , persze kell ez a duma hogy tompítsd a burkolt sértegetést, igaz bohóc vagy.
23.
23.
godach
#20: A minap említetted természetesen negatívumként, hogy multiplatform játékokkal is tudsz játszani PS-en is tehát neked teljesen felesleges erről a részről is a box.
Na akkor leírtam, de lehet elsiklottál felette. Én is tudok PS-en multiplatform címekkel játszani viszont a gamepass-ban rengeteg olyan "átlagos" cím van amit az átlagossága ellenére is szeretnék.
Szoktam figyelni a store akciókat amik nem rosszak, de akciós árukon tudnék venni egy havi gamepassot egy játékból.

Ahogy én gondolkodom. Nem gyűjtöm már őket. Annyi mindennel és olyan sok platformon játszom, hogy egy végigjátszás után, feleslegessé válik a játék. Mivel akciók vannak Store-on, Live-on és Steam és Humble PC-ken is, így digitálisan vásárolok, mindig akciósat. Kifejezetten akkor veszek megjelenés napján vagy azt követően játékot, ha támogatni akarom a céget. Dobozosat pedig csak akkor, ha tudom hogy mást is érdekel és tovább tudom ajándékozni. Ilyen, most a Days Gone, ami pl pont ezért fog dobozosan érkezni első nap, mert nagyon érdekel viszont tudom hogy utána nem fog kelleni és elajándékozom a PS4 Hungary csoportban (nem is a sajátomban).
Nekem az One, igen sokat pörgött az elmúlt fél évben:
A Forza Hozizon 3-at tavaly Novemberben vittem végig
Forza Horizon 3 - XOne
Super Smash Bros. - N64
Ring Of Elysium - PC
Marvel's Spider Man - PS4
Ring Of Elysium Weekly Challange 01 - PC
Ring Of Elysium Weekly Challange 02 - PC
Ring Of Elysium Weekly Challange 03 - PC
Ring Of Elysium Weekly Challange 04 - PC
PUBG Mobile - Mobile
Ring Of Elysium Weekly Challange 05 - PC
Detroit: Become Human - PS4
Ring Of Elysium Weekly Challange 06 - PC
Uncharted 4- A Thief's End - PS4
Ring Of Elysium Weekly Challange 07 - PC
Ryse: Son of Rome - XOne
Ring Of Elysium Weekly Challange 08 - PC
Watch Dogs - PC
Star Wars Battlefront II - XOne
Star Wars Battlefront II - Resurection DLC - XOne
Resident Evil 0 Remaster - PC
State Of Decay Year One - PC
State Of Decay Year One - Breaktrough - PC
Virtua Fighter - SegaSaturn
Mortal Kombat XL - Xbox One
Far Cry 3: Blood Dragon - PC
FIFA World Cup 2018 Russia - Xbox One
MXGP2 - The Official Motocross Videogame - PC
WRC 6 - Xbox One
Far Cry Primal - PS4
Far Cry Primal Platina - PS4
MXGP3 - The Official Motocross Videogame - Xbox One
Red Dead Redemption - Xbox One
Flatout: Ultimate Carnage - PC
Sonic & All-Stars Racing Transformed - Xbox One
Battlefield: Bad Company 2 - Xbox One
Plants vs Zombies: Garden Warfare - Xbox One
Halo Wars - Xbox One
Stranded Deep v.00.53 - PC
Halo Reach - XboxOne
Ace Combat 3: Electrosphere - PSX

És azóta ezeket gyűrtem le. És azóta benne van a lemez a boxban.
Szóval, nem hülye az, aki nem vesz lemezes meghajtót csak lehet nem használja.
(ui: érdekes, mert a mostani kompatibilitás úgy működik, hogy berakod a régi előző genes játékod, csekkolja a konzol és letölti a legújabb patchelt verziót. Ha valaki tehát lemezmenteset vesz, akkor lőttek a lemezeinek)
22.
22.
Őrnagy
#21: Én is remélem, hogy hamarosan bejelentenek 1-2 sztoriorientált projektet. De ha nem, elvagyok a forzákkal.
21.
21.
kamgecam
#20: A sunset overdrive 2 is érdekelne csak hát az ms nem karolta fel a projektet, pedig insomniac megkereste őket.(bár így legalább megkaptuk a pókemert) de hát az xbox és a felhasználó bázisa nem szereti már az egyjátékos, sztori orientált kalandokat így esélyese volt egy második résznek. Remélem kövi gengen változik a hozzáállásuk játékokkal kapcsolatban. A többi szuper dolog, a szolgáltatás,stb maradhat.
20.
20.
kamgecam
#19: Nem gúnyból kérdeztem és az sem baj ha ritka madár vagy. Van ilyen. Milyen unalmas lenne az élet ha mindenki egyforma lenne. :) Engem az xboxone inkább amolyan retrokonzolként kezdett el érdekelni, mert egy csomó x360-as cím van amit pótolni szeretnék! Illetve úgy tudom hogy a visszafele kompatibilitást úgy oldották meg hogy az előző generációs játékok szebben, jobban futnak one-on. Fable 2, Gear, Halo széria, Dead Space 1-2, Alan Wake, Sunset Overdrive ami érdekel. Én semmiképp sem ezt a meghajtó nélküli változatot venném hanem egy xbox one s-t . Mivel használt x360 lemezes játékokat sokkal olcsóban be lehet szerezni. Szerintem Te is jobban jártál az X-el, ez a full digitális olyan mintha azért adták volna ki hogy felmérjék mennyi hülye van aki veszi ezeket. Kb mintha ugyanazon az áron árulnák két big mac-at ahol az egyikben nincs hús csak saláta és még el is tudom hitetni a sok hülyével hogy ez azért van mert van választási lehetőség. No mindegy az xs verza érdekel, faintos kis gép és egy csomó előző generációs játékot be tudnék pótolni rajta nyáron. Meg a gamepassban is biztos lesz fogamra való.
19.
19.
Őrnagy
#14: Nem tudom, gúnyolódsz-e, mindenesetre válaszolok. Én most cseréltem le a Pro-mat egy One X-re.
Tudom, ritka madár vagyok, de ásítozva vittem végig az Uncharted 4-et, a GoW 3-at 1 óra után töröltem, stb.
Viszont mindig tetszett a box kontroller, a csöndes konzol, és a Forza.
Na, használt gépet vettem 250 euróért, még garis, 2 kontrolerrel.
Bolond fejjel kinéztem az e-bayen (német) 4 használt játékot, meg is rendeltem őket.
Aztán belenéztem a Game pass kínálatba, és azóta be sem raktam a lemezeket a gépbe.
10 euróért havonta Forza Horizon 4, Hellblade, Gears of War, csomó gyerekjáték, kb 10 játékot rögtön letöltöttem.
Hát ennyi. Ha tudtam volna, hogy ilyen hamar jön a lemezmeghajtó nélküli xbox, talán várok kicsit.
Habár egy ideje semmit nem veszek meg a megjelenés után túl hamar...
Hát,ennyi. Nekem bejött. Aztán lehet, hogy 4 év múlva váltok.
18.
18.
Csoki80
#10: A városokban lehet, hogy érdemes bemenni egy használt üzletbe, de felénk nincs egy sem vidéken postázgatni a használt lemezt, vagy több ezer forintokért kocsikázni nem éri meg. Amióta van lehetőség csak online veszek játékot, rengeteg időt spóroltam, és mivel nem veszek megjelenéskor a pénz se lett több. A game pass óta meg előfizetek.
17.
17.
Lorthirash
#16: Nincs az annyira messze, 2019-es felhozatal igen gyengének mondható az új gépek meg sokkal jobbak lesznek.
16.
16.
Zuzmo
#12: 2020 karácsonya azért elég messze van...
15.
15.
Stewen
Ne már ... ez valami vicc ??? 250$ ??? Ez jó ár?
https://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-slim-1tb-234-00012/pd/D1CM37BBM/
61 000FT-ért nálunk, Romániában optikai meghajtóval kapod meg jelenleg!!!! :)))
14.
14.
kamgecam
#7: Mi bajod az árral? Ennyiért egy jobb parfümöt tudsz venni nemhogy konolt. Engem az mérgesít hogy vennék de minek? Autós játékokért nem vagyok oda ezért a legendás Forza sorozat kiesik bár Horizon lehet megszerettetné velem a zsánert. Multiplatform címekért minek azokkal ps4en is játszok. Esetleg Gears vagy Halo 5 miatt megéri? Mennyire jó játékok? Illetve van olyan xbox 360 kult klasdzikus játék ami fel van újítva one ra és érdemes kijátszani? Pl Alan Wake, stb? Ájj bajban vagyok. Lehet megvárok egy leárazást és 50-60ért már simán megérné.
13.
13.
frankdelgado
HDD t semm kellet volna beletenni, mit töltesz le rá? Há nincs rá játék...
12.
12.
Lorthirash
Semmi értelme már konzolt venni ebben a generációban.
11.
11.
joe69
#9: Sok év után búcsúzom azX-től.
Ez a hardver egy idő után, ingyen is drága lesz.
De a tisztelt cikk író szerint, még 5 dollárt spórolhatnak is a (gémerek)

10.
10.
tsulok
#8: A generáció elején az volt, hogy minden játékhoz (a lemezesekhez is) kötelező online check-in kellett különben el sem indultak.

Most kijött egy konzol, amire csak letölteni lehet játékokat. DE a letöltöttek akkor is mennek ha épp nincs net. Továbbra is van lemezes xbox, teljesen opcionális a dolog.
9.
9.
Csoki80
#8: Jól kell időzíteni. Fagyit sem vesznek sokan télen.
8.
8.
McDuff
Amiért a generáció elején még fel akarták lógatni az MS-t az most lett valóság. Foggal-körömmel védték a lemezeket, a használt játék piacot, az "always online" szavak hallatán egyesek azonnal stroke-t kaptak, mára meg már kijöhet egy ilyen gép és síri csend, nem hőbörög senki, lesz is olyan aki megveszi. Ilyenkor olyan érdekes a világ, amiben élünk és akikkel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...