Sea of Thieves - bemutatkozott az új frakció

  • Írta: szlav
  • 2019. április 17.
  • Hír
Link másolása
Egy új társaság jelent meg a Tolvajok Tengerén. A The Hunter's Call kereskedői a mélytengeri bestiákat veszik célba, így hamarosan mi is megszigonyozhatjuk a cápákat, víziszörnyeket, vagy épp egymást. Jó, ha kéznél lesz a pecabot is!

Már több mint egy éve szelhetjük a habokat a Sea of Thieves bárkáival, a várva-várt Anniversary Update pedig a nyakunkon van. Hamarosan megnyílik az Aréna, ahol több legénység mérkőzhet meg a legfényesebb kincsekért, de a hagyományos játék is kap egynéhány újdonságot. Érkezik ugyanis a The Hunter's Call kereskedőtársaság, akik hoznak magukkal pár izgalmas játékszert is.

Merrick április 30-án ismét visszatér, és magával hozza az egész családját is! Ők vezetik majd az új frakciót, céljuk pedig, hogy kipucolják a tengert az irgalmatlan bestiáktól. Ehhez minden hajó kap egy pár szigonypuskát, amellyel nem csak a vízben úszó lényeket, de a szigeteket, vagy mások bárkáját is megcsáklyázhatjuk.

Ha unjátok már a banánt (szó szerint), akkor jó hír lehet, hogy pecabotot ragadva hamarosan kifoghatjátok a saját vacsorátokat. A halakat (és sok más egyéb ételt) aztán a sütőre dobhatjátok, de vigyázzatok! A túlsütött, vagy nyers étel hamar megfekszi a gyomrotokat! Ha azonban valami igazán szép akad a horogra, akkor érdemes lehet azt elvinni a legközelebbi kikötőhöz, ahol a The Hunter's Call képviselői jó pénzt fizetnek érte.

A Sea of Thieves elérhető PC-n és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...