Mi készül a Knights of the Old Republic kapcsán?

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elárulta: készül egy Star Wars-projekt, amelynek köze van a méltán híres Knights of the Old Republic-játékokhoz. Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy pontosan miről is lehet szó.

Ennél megbízhatóbb forrásból talán nem is kaphattuk volna: maga Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke árulta el, hogy már készülőben van valami, ami ismét visszarepíthet minket a Régi Köztársaság idejébe. Az MTV News rövid interjújában megpendítették az új kánonban többnyire kiaknázatlan éra kérdését, élvonalban a Star Wars: Knights of the Old Republickal, melyre efféleképp reagált Kennedy:

"Tudod, elég gyakran szóba kerül ez a kérdés. A válasz pedig: igen, dolgozunk valami látnivalón. Pillanatnyilag nem tudom, hogy pontosan miként alakul majd a dolog, hiszen vigyáznunk kell vele, nehogy túl soknak érződjön a Star Wars."

A megfogalmazás óvatos volt, így nem lehetünk benne biztosak, hogy egy új KotOR-játékról, vagy esetleg egy filmről, vagy sorozatról van szó. Mi persze nagyon örülnénk egy Knights of the Old Republic 3-nak, de azt sem bánnánk túlzottan, ha ehelyett valamilyen formában a képernyőn elevenednének meg a Régi Köztársaság lovagjai. Kennedy hozzászólása, miszerint nem akarják, hogy a bőség zavarában megunjuk a Star Warst, talán arra enged következtetni, hogy a történetet filmnek, vagy tévésorozatnak szánják, hiszen ezek azok a médiumok, ahol mostanában "nagy a forgalom".

3 komment - szólj hozzá!