Anyagi bukta a Bully? Nem lesz folytatás?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rockstar egyik legújabb játéka nemigen váltotta be a hozzáfűzött reményeket anyagiak terén, holott a PS2-exkluzív cím jól sikerült a várakozásokhoz képest.
A Rockstar egyik legújabb játéka nemigen váltotta be a hozzáfűzött reményeket anyagiak terén, holott a PS2-exkluzív cím meglepően jól sikerült a várakozásokhoz képest.

Ugrás a galériához

Többen gondoltuk ugyanis azt, hogy a Rockstar botor módon csupán anyagi kiegészítőnek szánja a Bully, illetve Canis Canem Edit néven ismert akciójátékot, melyben egy iskolás srác bőrébe bújunk, hogy ily módon a legkülönbözőbb módszerekkel terrorizáljuk oktatási intézményünket.

A PS2-re megjelent játékból "mindössze" 800 ezer darabot értékesítettek világszerte, ily módon elemzők szerint szinte biztosan nem készül majd folytatás a címhez. Mivel egy egy játék 30 dollárba kerül (külföldi árak) és körülbelül 24 milliós bevételt produkált, így a Bully közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, lévén a csapat csupán 9 millió dollárt keresett a játékkal, míg a maradék 15 milla a kiadó Take-Two markát ütötte. A hírek szerint ez a Rockstart közel sem elégítette ki teljes mértékben.

2.
2.
fojesz
Érdekes, én köbö kéthavonta ha egyszer látom egy-egy listán. :)
1.
1.
nfsman
pedig jó gamma én sajnálom....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...