Ingyen tiétek lehet az Assassin's Creed: Unity

  • Írta: szlav
  • 2019. április 17.
  • Akció
Link másolása
Bizonyára ti is hallottatok a szomorú hírről, miszerint a napokban kigyullatt és leégett a párizsi Notre-Dame tetőszerkezete. A Ubisoft segít az újjáépítésben, PC-n pedig ingyenessé tette az Assassin's Creed: Unityt, hogy mi is bejárhassuk a templomot.

Párizs világhírű katedrálisa, a Notre-Dame hétfőn egy szörnyű tűzeset során lángra kapott, így leégett és összeomlott a tetőszerkezete. Az újjáépítés munkálataiba a hazai pályán dolgozó Ubisoft is besegít, méghozzá nem is egyféle módon. Korábban már felröppentek hírek arról, hogy az Assassin's Creed: Unityben megalkotott részletes 3D-s modellt is felhasználhatják az újraépítéshez, erről azonban biztos döntés még nem született. Azt viszont már elkönyvelhetjük, hogy a francia kiadó 500 ezer euróval beszáll a helyreállításba.

Ez azonban nem minden, ugyanis a Ubisoft dolgozói szeretnék, hogy minél több játékos felfedezhesse a Notre-Dame gyönyörű épületét az eredeti formájában, ennek nyomán pedig most egy ideig ingyenessé tették az Assassin's Creed: Unity PC-s változatát, amelyben szabadon bejárhatjuk azt. A játék beszerzéséhez látogassatok el ide, vagy keressétek meg azt a Uplay kliensében! Az akció a mai naptól április 25-ig érvényes.

29.
29.
McDuff
Örülnék egy ingyen Metro Exodusnak, vki dobjon már le pár atomot
24.
24.
user101
#16: Babettával jár, az anyjánál lakik, még szép, hogy kemény... :)))
23.
23.
godach
Én boxon tolom, de azért ott vannak hibák rendesen. Nem tudom, hogy a többi platformon hogy áll a helyzet, de itt volt egy jelenet amikor az őr aludt te meg benyitottál rá aztán az arcán a textúra másodpercenként változott. Hol fenn volt nyitott szemmel, hol pedig aludt, tátott szájjal. Elég illúzióromboló bolt, na.
22.
22.
crytek
#21: WW3-nál pedig jön a gamer jóvilág :)
21.
21.
ollie92
Ha majd az amcsik lebombázzák a nagy piramisokat, akkor az Origins lesz ingyen.
19.
19.
Effecta
#18: Pokolra jutok, de ezen felnevettem
18.
18.
markoci555
gyújtogassunk aztán nem kell semelyik ac-ért fizetni
17.
17.
GemForge
Mondjuk én is halálra untam...
16.
16.
GemForge
15.
15.
KőbányaKispest
Nem is ér az egész rész 0 ft-nál többet így sokat nem buktak rajta.
7.
7.
Heldengeist
#6: A szidalmazást főleg amiatt kapta, hogy az első rész óta ez volt az első, ami új motorral jött és nem volt valami kiforrott. Bugos volt és az isten gépe nem volt elég a játszható sebességhez. Tudtommal azóta kikupálták, plusz mostanra 4 és fél éves a játék. Egy átlag PC dupla olyan erős, mint akkoriban volt. Akkoriban a GTX960 volt az a szint, mint manapság a GTX1660.
6.
6.
Anti4730
Ez amugy jo jatek volt? Tudom mindenki szidta de manapsag sok olyan jatek szorakoztat amiket agyon szidtak.
4.
4.
gorbesz
Az a durva, hogy francia milliardosok tobb 100!!! Millio eurot ajanlottak fel es megis nemzetkozi help kell emellett is. Dobbenet
3.
3.
Heldengeist
#2: Én simán elsiklottam volna vele. Nálam csak akkor indul az Uplay, ha épp valamelyik játékukat játszom, és mostanában pont nem piszkáltam egyiket sem.
2.
2.
Ha belépsz Uplay-re kb két másodperc múlva az arcodba tolja, úgyhogy mindenki megtalálja majd. Amúgy ez marketing a javából, de nem rossz dolog és az Ubi rendelkezik egy pár évvel ezelőtti, 5mm méretpontosságú és színhű scan-el az épületről. Ha igaz, bár simán igaz lehet.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...