Májusban érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredetileg 2001-ben megjelent vicces RTS ráncfelvarráson átesett verziója májusban landol a boltokban - erősítette meg az egykori Stormregion-tagokat is felvonultató magyar fejlesztő. Reméljük, most nagyobb figyelmet kaphat.

A malacok és a nyulak háborújára kihegyezett valós idejű stratégia eredetileg 17 éve jelent meg, ám a magyar Kite Games úgy gondolta, ideje leporolni a címet. A felújított látvánnyal, újrakevert zenével és minden javítással egybegyúrt anyag talán most megkaphatja az őt megillető rivaldafényt. 

A munkálatok lassan befejeződnek, a csapat bejelentette, hogy a S.W.I.N.E. HD Remaster május 23-án landol a Steamen - ami a legjobb hogy a GameSpy leállásával nélkülözött multiplayer is életre kel. Ha sikeres lesz az RTS, talán a várva-várt folytatás is zöld utat kaphat, de ne szaladjunk ennyire előre. 

14.
14.
Cooper911
Én nagyon szerettem. Az eredeti (nem újságmellékletes) még mindig itt a polcomon. De ezt meg fogom venni, mert egy modern gépen is elmegy, így megér még egy végigjátszást. Anno kimaradt nekem a multi azt is kipróbálom. Illetve ha sikeres lesz akkor talán jön a folytatás is.
10.
10.
Heldengeist
Szerintem nem volt ez rossz. Akkoriban eléggé faltam az RTS-eket és ez nem lefelé állt ki az átlagból. HD Remasterre viszont semmi szüksége. Pláne, hogy az eredeti szabadon terjeszthető.

Ha viszont úgy gondolok rá, mint egy összerázó projektre a Storm romjain újraalakult csapatnak, akkor én nem haragszom érte. Aztán majd kíváncsi leszek egy igazi első projetre. Elég takaréklángon ég az utóbbi pár évben a műfaj. Dobhatnának egy patchet a Panzershez is, sokan panaszkodnak a Steam lapján, hogy modern gépen nem megy.
8.
8.
user101
Moderátoroknak:

A "banlistre" ennek a kedves embernek ( #4, 5 ) kérnék +1 strigulát, had repüljön... Köszönöm... :)
1.
1.
user101
Értem én a lelkesedést de azért lássuk reálisan: egy közel 20 éves játékot leporolnak, kap egy kis update-et és ettől várják a csodát ? Ráadásul egy RTS-t ami a maga koránban is csak inkább OK. volt, mint jó és csak azért lelkesedtünk érte mert magyar...

Azért sokat ne várjatok, a realitás teljesen más talaly...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...