Chernobylite - 30 perc túrázás a lezárt Zónában

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 19.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre nagyon jól halad a S.T.A.L.K.E.R. inspirálta Chernobylite Kickstarter-kalapozása, a The Farm 51 hamarosan eléri a kitűzött célösszeget. A gyűjtés határideje azonban még nem járt le, így ösztönzésnek kaptunk egy friss bemutatót.

Harminc évvel a csernobili atomkatasztrófa után járunk, hősünket pedig még mindig kísértik a múlt démonai, ezért úgy dönt, ideje visszatérnie a lezárt Zónába, hogy szembenézzen a nyomasztó problémáival. A Zóna azonban harminc év eltelte ellenére sem lett jobb és barátságosabb hely. A szennyezésnek köszönhetően veszedelmes, furcsa lények lakják a vidéket, de ott ragadt stalkerekkel is bőven lesz majd dolgunk.

A játék egyébként a sci-fi- és a túlélőhorror-vonalon mozog majd, míg a játékmenet egyszerre ígér szabad felfedezést, nonlineáris történetvezetést, komoly kihívást nyújtó harcokat, illetve teljesen egyedi craftolási rendszert.

Az ígéretek szerint a korai hozzáférésű verzió novemberben érkezik a Steamre (íme, a gépigény), míg a végleges változat 2020 második felében várható. Tervben vannak a konzolos portok is.

8.
8.
crytek
Viccesek a srácok és ezért áldom őket :)

Q: Is the game going to be Epic Games Exclusive?
A: Only if other platforms like Steam, GOG and so on will be nuked and disappear from the planet Earth.
7.
7.
crytek
Meg is van a 100k (jelenleg $ 104,248)

Új célokat is kiraktak...
6.
6.
Dízel
Jó jó, de remélem a gyűjtögetés csak hébe hóba kell, mert ha erre alapul a játék mint a no man skyba, akkor vége is az egésznek. Nem vagyok ellene, de ezt csak ésszel.. játékot és szórakoztatást kell kiadni a kezük közül, nem ilyen időrabló baromságokat, hogy gyűjtögess mindig mindent 1000 éven át, hogy legyen egy csúzlid, amivel majd ha tovabb gyűjtögetsz lehet egy nagyobb csúzlid... story, karakterek, pálya designe, parázs lövőldözés stb. ez kell.
5.
5.
crytek
Mozgolódás magyar nyelv ügyileg

https://i.postimg.cc/pXgngNVp/csernobilista.jpg
4.
4.
markoci555
ez a videó meggyőzött, reméljük fejlődik még sok téren, prealfa úgyhogy még nem lehet sokat mondani
3.
3.
Cooper911
The real Fallout :D
5:30-nál balra látszik, hogy már fent a 4es blokkon az új szarkofág ami 2016 novemberében került fel. Korrekt.
2.
2.
Back2U
#1: Ezt is bundleba fogod megszerezni? :D No offense, nem hagyhattam ki
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...