Jól halad a Command & Conquer Remastered

  • Írta: szlav
  • 2019. április 19.
  • Képek
Link másolása
Tavaly ősszel megtudtuk, hogy lassan 25 év után visszatérhet a Command & Conquer-sorozat első része. A remaster fejlesztése pedig a hírek szerint egészen remekül halad, kaptunk is egy képet arról, hogy mekkora vizuális ugrást várhatunk.

Novemberben érkezett a hír, miszerint modern feldolgozást kaphat az eredetileg 1995-ben megjelent Command & Conquer, később pedig a Red Alert is. A Petroglyph az Electronic Arts felügyelete alatt dolgozik a remasteren, a fejlesztés pedig, úgy tűnik, hogy egészen remekül halad. A játék producere, Jim Vessella Redditen üzent a játékosoknak, ahol beszélt a vizuális oldallal foglalkozó csapat álláspontjáról, valamint közzétett egy képet a megszépült Construction Yardról is:

Vessella elárulta, hogy márciusban végre játszható stádiumba került a kampány első missziója, amely során rengeteg újrakevert vizuális elem fut 4K felbontásban. A producer azt is megemlítette, hogy a látványvilággal foglalkozó csapat elsődleges célja mindvégig az marad, hogy hűen visszaadják az eredetileg megálmodott kellékeket.

"Érdemes azt is megemlíteni, hogy ha konfliktus támad a játékbeli modell, az átvezetőkben látható modell, vagy a felhasználói felület portréképe közt, akkor a csapatunk mindig a játékbeli modell alapján tervezi meg az új dizájnt. Ettől függetlenül, ha van rá lehetőség, akkor a videókban látható apróbb részleteket is figyelembe vesszük, hogy ezzel is részletgazdagabbá tegyük az új modelleket" - tette hozzá Vessella.

4.
4.
Kovbaj
Szerintetek lesz konzol portja?
3.
3.
Extol
Igazi kultjáték a C&C, jól néz ki a kép, talán hamarosan többet is látni lehet
2.
2.
Lorthirash
Én még annó ps1-en toltam ezt kíváncsi vagyok ebből mi lesz. :)
1.
1.
joshfeed
Na ! Ez a hír elég lövő.
Anno szénné sz*pattuk egymást multikban :)
Várom ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...