GoW - emlékezetes ajándékot kapott egy rajongó

Nemrég ünnepelte első születésnapját a tavaly megjelent God of War, Cory Barlog és a Sony Santa Monica pedig igyekszik meghálálni a közösség támogatását, így nemrég vendégül látták egyik lelkes rajongójukat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#38
#36: Jogos az észrevétel, nyilván csal olyan média tud komolyabb és érettebb gondolkodású közösséget kovácsolni, aki maga is komolyan veszi, amit csinál.
#37
#34: Nah, de megeredt a nyelved az egysoros debilizmusod után.Talán gugliztál kicsit?Bár azt is rosszul,de annyira felemelő a magabiztosságod,hogy még azt is elképzelem,hogy öltönyt vettél fel eme sorok megírására.

Sajnos nagy lófasz ez is,hiszen ott vagy tévedésben,hogy például ennek az oldalnak feltétlen szüksége van olyan látogatóra,akik tuti vásárolnak.Látsz terméket az oldalon sültgalamb?Nem bazdmeg.Több oldala is van a tulajnak,amik egymásra is mutathatnak és a hirdetők csepegtetnek egy kis lóvét a tulajnak néha,nyilván a tulaj sem ebből él meg.Ennek az oldalnak kurvára mindegy,hogy te veszel-e játékot vagy nem,vagy talán látsz keresztlinket?

Az meg még nagyobb baromság,hogy a mentális képességeket figyelgetik,de ha már itt tartunk annak csak örülnek,ha minél több hülye van.

A játékokkal filmekkel foglalkozó oldalaknak kurvára mindegy,hogy te megveszel-e valamilyen szart,vagy beülsz-e valamilyen szarra a moziba.
#36
#34: És ezért nem ér sokat gaming témában a gaming sajtó. Amikor olyan író készít cikket, vagy tesztet egy adott játékról, aki a játék előző részénél még kvázi általános alsó tagozatba járt és gaming helyett is inkább labdázott a ház előtt a fűben, aztán próbálja mellette megmagyarázni, amit a főnök mond, hogy ennek jónak kell lennie... De még emellett is elítél mindenkit, hogy abban van a hiba, akinek ez nem tetszik... Szóval ez olvasmánynak teljesen jó lehet akár, de támaszkodni rá nem lehet. Ott van ez a BZ, aki anno gamestar-os volt. Volt a Dragon Age Origins, ami egy RPG játék. Volt hozzá egy verseny, 24 órás kő kemény RPG menet. Az emberünk részt vett rajta, majd meg is nyerte a világ szinten zajló versenyt, minden más nemzetet lealázva. Szóval elmondható az emberünkről, hogy tudta miről beszélt. DA2 persze megbukott, csak a gamestar-nál volt 98%-os. Utána kampányoltunk ezerrel az oldalon, hogy a DA:I tesztet BZ írja, ha valakinek, akkor az ő szavának súlya van. Erre lehozta azt a vállalhatatlan szart vagy 95%-ra és elmondta mindenféle jó játéknak. Ekkor egy páran kifejeztük a nemtetszésünket a komment szekcióban, nem is telt bele 15 perc, úgy kibannoltak minket onnan régieket, mint a taknyot. Most a figura a PCWorld főszerkesztője és olyan cikkeket hoznak le, hogy nem a Samu új hajtogatós telefonja a gáz, hogy egy nap alatt megsemmisül, hanem az emberek, akik kipróbálták. Média. Nekem meg szokták mondani a mai napig, hogy minden magazin jókat ír az adott játékról meg veszik is ezerrel, és ezért pl jó játék a szar játék.
#34
#26: Így van, jól látod. Ezen felül fontos, hogy a látogatók zöme a fizetőképes rétegből kerüljön ki. Tehát egy játékokkal foglalkozó oldalon például valaki, aki arra büszke, hogy le szokta torrentezni a játékokat, értéktelen látogató. Mivel a honlapok hirdetésekből tartják fenn magukat, ezért akkor van értékük, ha a látogatók döntési képességére és pénztárcájára tud támaszkodni a hirdető.
Szerződéskötés előtt a hirdető csak a látogatottsági adatokat kéri be, kigyűjtve korcsoportra, nemre, lakhelyre, stb. Ezután gyakran megvizsgálják a látogatottság összetételét manuálisan is, azaz elkezdik olvasni a híreket és az arra adott reakciókat. Amikor egy komolyabb hirdető cég azt látja, hogy az oldalon sok a komolytalan ember, akiknek valószínűleg hiába hirdet, mert nem tud vásárlókat csinálni belőlük, akkor csökken a honlap értéke, és vagy eláll a hirdetéstől, vagy újabb alkudozások jönnek.
És ezzel még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk.
#33
#32: Szegénykém. Te ezt tényleg elhsiszed.
#30
#21: Most hogy mondod tényleg így lehet. Azt nem értem hogy ez mire jó? Egyszer kétszer poén de hosszútávon unalmas lehet érdemi vita helyett bekiabálni mint a cigánygyerekek.
#29
#28: Ugyan, te nem vonzottál be ide senkit.
#28
#26: Ez tény.De átlagban egy unalmas oldalra nem szívesen mászkálnak.Szerintem rengeteg felhasználót a hülyék vonzottak be mert jót mulatnak rajta.Csak egy példa.Persze az értelmes kommenteket is szeretik olvasgatni ami nem feltétlen szorosan az adott dologról kell,hogy szóljon
#25
#24: Gondolkodj már nagy tudású mielőtt elkezdesz ugrálni a klaviatúrán.Egyik nagyobb híroldalnak sem lenne jó,ha csak 2 komment lenne mindenhol és a többi kicsit sem odaillő társalgókat elüldöznék "másfele".Persze te gondolom kitakarítanád az oldalad majd büszkén hátradőlnél,hogy bár nem sokan vannak,de te megmutattad a megvilágosodás útját.

Nem hoztál te össze semmit egy ingerszegény hülyeségen kívül.
#24
#23: Hát te aztán sokat tudsz rólam. :D Én "csak" Magyarország legnagyobb és leglátogatottab építőipari honlapját hoztam össze a semmiből egy év alatt. De nyilván nem értek hozzá, te meg okos vagy. :D
épp erről beszélek, ilyen kis szerencsétlen trollokkal van teli ez az oldal. A világról semmit nem tudnak, mert valamiért azt hiszik, hogy a megmondóemberkedéstől menők lesznek. :D
#23
#22: Akkor valszeg neked sincs fogalmad hogy járnál jobban egy oldallal.Semmi gond.
#22
21 hozzászólás, amiből pontosan 2 foglalkozott a cikk tartalmával. Ha én lennék a Gamekapocs főszerkesztője, nagyon szomorú lennék, hogy ennyire mélyen van az olvasók szellemi színvonala, és azonnali tisztogatást kezdeményeznék.
#21
#20: Dehogy tűnt, csak tojik ránk. Bejön, beugat de nem érdekli a válasz mert nem beszélgetni jön hanem csinálja a feszkót.
#20
#14: El is tünt a srác rendesen.
#19
#13: :D szakadok