Assassin's Creed: Unity - kártalanít a Ubisoft

A Notre-Dame hét elején történt tűzesete után a Ubisoft az anyagi támogatás mellett a rajongóknak is tett egy gesztust, miután ingyenessé tette a Assassin's Creed: Unityt. Közben viszont kártalanítja azokat, akik mostanában vették meg a játékot.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#43
#12: Ezen írásod után kellemesen csalódtam benned, látom vannak még ébredező emberek!
#33
Egyébként vicces a kereszténységgel jönni miközben egy olyan ország építményéről van szó akik nagyban felelősek európa elárasztásáért, elfeketedéséért, az általad emlegetett "robbantgatásokért", gyakorlatilag európa hanyatlásáért. :)
#32
#31: A vallási faszságot meg ha lehet hagyjuk ki az egészből. Ha van olyan ami a földön a lehető legtöbb ember halálát és kínszenvedését okozta naa azok a vallások és ezalól a csodás kereyzténység sem kivétel. Jézus.. Júdás.. Az.. :) Fontosabbaka földi létnél? Mi? Egy épület? Az idióta vallások? Mi lehet fontosabb az életnél?
#31
#29: És vajon kéne annaka falunak segíteni hacsak a tizede odakerül annak a pénznek amit aNotre-Dame-ra fordítanak..? Nem. No. Épp ez a lényeg. Haattól nem vagyok magyar meg európai hogy szerintem gusztustalanul elferdültek a prioritások, hát ok. :) Igen. Szerintem az állatvilág jóval fontosabb (lenne) mint a kibaszott Notre-Dame.
#30
#28: "Vannak fontosabb dolgok is a földi létnél"
Mint például?
#29
#12: Pont az ilyen hozzáállás miatt halnak vértanúhalált a keresztények most is ahogyan húsvétkor is több templomban robbantgattak. De gondolom ez nem érdekel mert az állatvilág fontosabb számodra mint a kib... Notre Dame...A nővérem misszionárus Afrikábban tanítőnő egy kis faluban, úgy él mint az az ottaniak, mezitláb, szegényen. Egy nap többet tesz a szegényekért mint te egész életedben fogsz. És tudod kinek a nevében segít? Annak akinek a kib.... Notre Dame is épült.
#28
Ide jutottunk. Ilyen amikor egy ország meghasonlik és elveszíti saját identitását. Ilyen amikor ahelyett hogy örülnénk hogy milyen összetartás, közös értékeink megvédésére tett erőfeszítés van az emberek között ahelyett ördögöt kiáltunk. Ez nem csak egy épület hanem kulturánk alapjának egy szimbóluma. Aki arra sajnálja MÁSOK pénzét hogy segítsenek a Notre Dame felújításában (ez egyszerű irigység) ami valahol Európa restaurációját is jelképezi az arra sem méltó hogy európainak nevezze magát nemhogy magyarnak.Az ilyen hasonló Judáshoz aki nehezményezte hogy egy korsó vagyont érő mirhásolajat öntöttek Jézus lábára. Mert hogy azt el lehetett volna adni a szegények között-mondta az Júdás aki a pénzt kezelte és később elárulta 30 ezüstért. Mit is mondott erre az Isten Fia? -Szegények minding lesznek veletek, de én nem maradok veletek. Az illóolajat temetésemre öntötte.- Vannak fontosabb dolgok is a földi létnél, a Notre Dame pontosan erre a fontosabb jelre irányúl. És az emberek többsége akik támogatják a felújítást pont arról tettek tanúságot hogy ebben a hitét és identitását vesztett Európában az emberek fásult szíve mélyén még pislákol valami kis remény, hit és szeretet, vallástól, politikától és üzletieségtől függetlenül. Ne oltsátok ki ezt a mécsest.
#27
#26: Bizony, a nyugati jólét Afrika és Kelet-Ázsia kizsákmányolására épül, csak ebbe az utóbbi években beleköptek kisebb részt az Oroszok, nagyobb részt a Kínaiak...

Itt egy példa erre:
https://www.youtube.com/watch?v=dTwzCy0-RTw

Btw.: Tudtátok, hogy a jóságos belgák 60-as évek közepéig levágták a gyengén teljesítő fekete bányászok kezét büntetésből?
#26
#23: Azok a nyersanyagok bőven többet érnek, mint amennyiért átveszik/felvásárolják (5-6 ezerszeres!!! a haszon), ez kizsákmányolás, egyértelműen, ha ezt ott hangoztatod, akkor Ámen.

És mi lesz azokból a nyersanyagokból?

Az Én mobilom, amiről írok, meg a Te mobilod/géped, amiről válaszolsz.

Akkor most a szerencsétlen munkás a hibás, akinek ez az egyetlen lehetősége az életbenmaradásra, vagy Mi, akik epekedünk egy újabb telóra, hála a "fejlődésnek" jobb kamerával/f**ztudjamivel?

Nem, persze, én nem, én csak egy régi, használt telót vettem.... lófütyköst, mindannyian benne vagytok, vagyunk a "rabszolga"tartásba, akár tetszik, akár nem!
#25
#24: Lehet igazad van, de ha a kerekes székes fel tudna állni és mozogni, akkor bizony egy idő után megunná ha valaki vissza rántaná mindig.
#24
SLi
#23: azért ez picit sántít, hiszen afrikát a kolonizáció révén évszázadokon át kizsákmányolták az európaiak, majd a teljes globalizáció után a cégek a neokolonizáció révén, hiszen azok a gépek és hajók amik elszállítják a nyersanyagokat az oda úton kábítószert és fegyvereket visznek (hiszen azokat is el kell adni valakinek), "kultúra" meg "demokrácia" és "fejlődés helyett".

A cigányság meg Európa kellős közepén se tud kilábalni a válságából, ez olyan mintha a lusta dagadt meg a kerekes székes gyerekre egyaránt mondanád hogy egyik se mozog