Dokumentumfilm készül a God of War fejlesztéséről

A God of War egyéves születésnapja alkalmából a Sony bejelentette: dokumentumfilmet készítenek a játék fejlesztéséről. A Raising Kratos című projekt többek közt bemutatja Cory Barlog és a színészgárda munkáját is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#60
#36: Én is tettem, olyan szinten nem érdekelt, hogy a megjelenés után bő fél évig talán csak 10 perc gameplay videót néztem, semmi többet...aztán jött egy karácsonyi leárazás, megvettem fél áron és 5 hónap alatt valami 4 órát ha játszottam vele. Becsületből álltam neki április közepén, hogy na legalább a storyt fejezzem be, rendesen alig tudtam rávenni magam...de azóta minden fordult képtelen vagyok letenni, én nagyon, de nagyon casual játékos vagyok, nekem egy héten játszani 5-6 órát már nagy szó.

Na ez az a játék, ami hosszú évek óta képes volt arra, hogy egy hétvége alatt beletegyek 15 órát, saját magamon meglepődtem mennyire nem enged az egész. Pedig komolyan mondom az első órákat untam, ezzel szemben most azon gondolkodom, hogy talán ez lesz ez első játék, ami valaha kiplatinázok.

Nekem ennyi elég, hogy bátran ki merjem jelenteni, a GoW minden idők egyik legnagyobb játéka, az én világomban biztos, szóval jöhet dokufilm s minden a hátam róla.
#59
#58: Hát ha előtted két Xbox hirdetésbe sem kötöttek bele, akkor számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy nem a csoport tagjaival volt a gond.
#58
#54: Nem feltétlenül.Ismerek 2 fazont,akik előttem raktak ki Xbox-ot ugyanabba a csoportba.Elég aktívan tolják ezt az adok-veszek témát és beléjük nem állt senki.Pedig ugyanazon a napon raktuk ki a hírdetést.
Az xbox csoportban,ha feldobod,hogy Ps-t cserélnél Xbox-ra akkor nem igazán szólnak le és a moderátorok elég aktívak.
Senki se kezdi el,hogy "jó lehet xboxon a God of war...",vagy fordított esetben,hogy "jó lehet a Horizon 4 ps-en..."
#57
#56: Benne vagyok a Switch és PS4 adok-veszek csoportokban is, nem láttam sehol kirívó dolgokat, egy-két idiótát leszámítva aki pl. 2000ft-ot érő PS4 játékokat akar 10000+-os Switch játékokra cserélni a Nintendo csoportokban.
#56
#54: Ahan persze, adok-veszeken is épen hogy a szemedet nem lopják ki. Néha elgondolkodok rajta, hogy csak a magyarok ennyire gázak. És itt most nem 1 - 2 emberről van szó. Végtére is a facebook idiótáknak sincs semmi alapja.
#55
#52: Sajna "nem hagyhatlak életben" rájöttél a titkomra!:D
#54
#53: Xboxot PS csoportban hirdetni olyan, mintha fradistáknak akarnál Újpest relikviákat eladni. Ott is ugyanolyan "köcsögök" lennének veled. És akkor azt hinnéd, hogy a fradisták is mind köcsögök. De bármelyiket megfordítanánk, akkor is ugyanez jönne ki. Szóval az, hogy milyen tapasztalatot szerzel egy adott közösségről, nem csak a közösségen múlik.
#53
#37: Ebben teljesen egyetértek veled.
Vettem egy Xbox one x-et és úgy voltam vele,hogy az S-et majd eladom Black friday után,de nem igazán akarta el vinni senki.Gondoltam,hogy felrakom Facebook-on a Ps csoportba,hátha valakinek kell,vagy elcserélné egy ps-re.Ha te láttál már köcsög embereket,akik arra verik,hogy beleálljanak a másikba,akkor nem jártál még abban a csoportban.Elég mérgező egy társaság és elnézve a csoportot a moderátorok leszarják.
Amúgy azóta szereztem egy PS-t,de eddig amelyik játékok tetszettek rajta azok,mind remaster-ek.A Horizon Zero Dawn addig izgalmas,amíg megy a sztori,a Pókembernek is vannak gyerekbajai.Per pillanat ezt a God of War-t kölcsönkaptam a rokonomtól,de szerintem erősen túl van értékelve ez a játék.
#52
#49: LOL, ehhez képest a sony címek egyik élharcosa vagy, pontosan megtestesíted azt, amiről lentebb írtam!
Viszont figyelj, mert az 50-es kommentbe Fata Morgana csúnyát mert írni a GoW-ről, mond meg neki, hogy ms bérenc, nem is játszott vele és csak egy irigy fasz!
#51
A film végén pedig megtekinthető cory balrog "sírj velem" című videoklipje. Remélem valami megható justin bieber számot kevernek alá. Évmegható jelenete lesz, már látom. Egy csomó díjat be fog zsebelni.
#50
Egy kicsit túl van hypolva jó játék de ennyi, nincs szavatossága még a NG+ ellenére sem a Sekiro-val most kezdtem a NG+2 (itt van szavatosság rendesen)kört és nem unom a GoW4-et a 2. végigjátszás kb. felénél abba hagytam unalomba fulladt, bossok hiánya, közepes történet, kevés helyszín, az irányítással és a harccal nem volt gond nekem 7-8pontot ér és ennyi.
Meglesem a Day's Gone-t ha bejön megy is GoW4 cserére.
#49
#48: Áh, sajnos inkább unatkozom. Oly mértékben közömbös számomra random emberkék internet véleménye mint a jobb oldali valagamon a szarcsimbókos szőrszál. Ritka a jó humorérzékkel és józan paraszti ésszel megáldott emberek száma internet körökben akiknek a véleményét komolyan tudnám venni. Csak szórakozni járok ide nem a társaságért.
#48
#46: De hát most leírtad saját magad csak fordítva. Mindegy, milyen civilizált fejti ki az ember ha valami nem tetszik neki, neked meg igen akkor rögtön ugrasz.
#46
#44: Hahaha ez jó de fordítva is igaz. Hihetetlen hogy felnőtt emberek olyan vehmemenciával háborodnak fel mintha az életük múlna rajta, ha egy gow cikk alatt (tyű micsoda szőrnyűség) valaki kifejezi a játékkal kapcsolatos elégedettségét már ugranak és személyeskedni sértegetni kezdik szerencsétlen párát aki csak megjegyezte, bocsi srácok nálam ez év játéka. Reakció: grrr felszopó stb marhaság:D gyerekek vagytok.Miért fáj annyira nektek hogy az emberek többségének bejön? Vagy mind sony részvényes...? Ti meg mit vagytok besértődve hogy pár mitugrálsz egohuszár oltja a játékot há ki nem szarja le! Hadd szopkodják egymásét ha ettől boldogok. :) A gowról még jópár cikk meg fog jelenni jobb ha hozzászoktok ahelyett hogy minden egyes alkalommal agyfszt kaptok.
#45
Teljesen érthető döntés. Mivel a God of War lett a 2018-as év egyértelmű bajnoka, az lenne a furcsa, ha nem készülne róla dokumentumfilm.
Hogy ez kit zavar, kit nem, vagy kinek mennyire tetszett a játék, huszadrangú dolog. Ha elegendő embert érdekel - márpedig nyilvánvalóan így van -, akkor elkészül.
#44
Számomra hihetetlen, hogy felnőtt (?) emberek olyan vehemenciával tudnak egy céget védeni, mintha minimum részvényesek lennének és ha valaki csúnyát mer mondani a szeretett játékukra (vagy legalábbis annyit, hogy netán vannak hibái vagy túl van tolva), akkor úgy nekiugranak, mintha a másik mimimum megujjazta volna a macskáját...
#43
#41: Azt én nem tudom, hogy ki engedheti meg, vagy ki nem engetheti meg magának azt a pártízezer forintot, amennyibe egy konzol kerül. Meg azt sem tudom, hogy ki venné rá magát, egyáltalán, hogy konzolon játszon ha mondjuk PC-és. Ez nem egy bibió-kakaó akart lenni ha nem tünt volna fel. És nem is erre irányult az a mondatom. Csupán csak jeleztem, hogy a gyűlöködőkdő emberekből is elég sok van, ha van pénze konzolra ha nincs, nem ez a lényeg, mert lehet, hogy nem is akar konzolon játszani azért a két játékért ami mondjuk érdekli. De mégis itt van, mégis nyomja ki magából az epét. És személy szerint én, az ilyen emberektől mindig jobban féltem, mint bármilyen szerencsétlen fanboytól. Erre számos példa van a való életben is, hogy miért gázabbak az ilyen emberek.
#41
#39: Igen, és ez az "érvelés" 2007 nyarán megbukott már. Kvázi 12 éve is kicsit ciki volt ezt mondani, de ha gondolod toljad, hiszen az óta sincs a szerencsés kiválasztottakon kívül senki, akit Isten PS4-hez juttatott. Persze szigorúan kizárásos alapon. És nyilván 2013 november óta egy ember sincsen, akinek volt, vagy akár vehetett is volna PS4-et. És ezek sehogyan sem tudták kipróbálni a szóban forgó játékokat, csak azért mondják, amit mondanak, mert zsigerből gyűlölik azt, amit nem kaphatnak meg. ...