Ez a Half-Life 2-mod elhozza a Titanfall mozgását

Gordon Freeman az évek során megtanulta a falon futást, a csúszva lövöldözést, de még a dupla ugrást is. A Mobility Mod második kiadása a Titanfall-játékok mozgáskultúráját hozza el a Half-Life 2 világába.

Amíg várunk a Half-Life 3-ra (ne adjátok fel, csak erősen kell kívánni!), addig akár újra elő is vehetjük a Half-Life 2-t és annak két epizódját. És ha már így döntöttünk, akkor miért ne fűszerezhetnénk meg a dolgot ezúttal egy-két vadabb moddal? Figyelmetekbe ajánljuk a most megjelent Mobility Mod Version 2-t, amely a Titanfall mozgási mechanikáit hozza el minden idők egyik legnagyszerűbb játékába.

A mod 2.0-s változata a Half-Life 2: Episode 2 motorjára épült, s kombinálja az alapjátékot annak mindkét epizodikus folytatásával. A telepítés után Freeman képes lesz a falakon futni, duplát ugrani, a földön csúszni, valamint fel tud majd kapaszkodni mindenféle tereptárgyon. Emellett külön gyorsbillentyűre került a gránát és a feszítővas is, így akció közben nem kell szöszölnünk az inventory menüjével, valamint a fegyverváltással. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen rengeteg egyéb apróságot tartogat még a csomag, amivel kicsit felfrissíthetjük régi nagy kedvencünket.

A pakkot megtaláljátok a Mod DB oldalán.

3 komment - szólj hozzá!