Két hétig ingyenes a Street Fighter V

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 22.
  • Akció
Link másolása
Az ünnepek után - hála a Capcomnak - rögtön vissza is térhetünk a ringbe; keddtől kezdve 13 napon át ingyenesen játszható a DLC-kkel és extra játékmódokkal kecsegtető Street Fighter V: Arcade Edition PC-n.

Fontos leszögezni, hogy a játék nem lesz örökre megtartható, csupán az április 23-től május 5-ig tartó időszakban nyílik lehetősége minden érdeklődőnek arra, hogy kipróbálja magát a legendás franchise 2016-ban megjelent epizódjában. Az ajánlat ugyanakkor még így is roppant izgalmas, mivel a játék alapkiszerelése helyett a tartalmilag igencsak felturbózott Arcade Edition érhető el így.

A játék ezen verziójában kapunk az eredeti tartalom mellett három vadonatúj játékmódot az Arcade, Extra Battle és Team Battle módok képében, illetve az eredeti 16 választható karakter mellett az olyan DLC-harcosok is elérhetőek lesznek, mint Akuma, Blanka, Juri és Menat.

Az akció kedden lép életbe és a játék steames adatlapjáról lesz elérhető PC-n. Ha pedig azon rágódnál, hogy érdemes-e adni egy esélyt a játéknak, akkor a döntésedet nagyban megkönnyítheti a Street Fighter V-ről írt tesztünk, mely az alábbi linken található.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...