A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha valaki azt hinné, hogy a megjelenések terén a húsvéti nyuszi csak pangást hoz magával, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. Jön a Mortal Kombat 11, a Days Gone, és még a mozikba is bőven lesz okunk ellátogatni.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#12
#2: Erről a bosszantó árakról jutott eszembe hogy vajon a Ps5 játékai valószínűleg átlépik majd a 20 ezres árcédulát vagy lehet a Ps4 árai mennek le esetleg. A Days Gonet én is várom de nem tudtam még eldönteni hogy pénteken vagy várjak vele mert úgyis hamar jönnek a tesztek vélemények tapasztalatok.
#11
Á, Sarkvidék! Múltkor véletlen belenéztem, de nem emlékeztem a címére. Kíváncsi vagyok rá.
#10
Bosszuallok: Vegjatek
WAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! OMFG!!!!!!! Eljott ez a pillanat is!!!! Szombaton mozi!!!!!!!!
#9
Kindzsal!
Igen, kicsit majd vàrok, ùgyis nekem is van lemaradàsom a jàtèkokat illetően. Viszont kìvàncsi vagyok nagyon, a tèmàja nekem valò.
#8
Pár napja küldték a levelet, hogy a Sony magyar forgalmazója benézett valamit ezért 800 forintot emelniük kell. Nem vagyok rossz indulatú, de gondolom mivel nagy az érdeklődés így jól jön nekik az a pár száz forint. Máshol néztem, ott nem emeltek.
Minden estre nem mondtam le a még rendelés de nem igazán szeretem az ilyet. Utolsó vásárlásom volt náluk.
#7
#2: A postaköltségen én is ki vagyok akadva
#6
#3: Őőő...és az átlagos mióta is számít rossznak, vagy esetlegesen kudarcnak? Szerintem a szinonímaszótárat (meg a helyesírásit is, ha már itt tartunk) nem ártana átlapozni. Ha netán csak bait volt ez a hsz, akkor nem szóltam, majd valaki más ráharap.
ON: Végjáték nagyon várós, Days Gone majd később, van még bepótolnivalóm bőven
#4
3!!!!!!!!!NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM TUDOK VÁRNI ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#3
Még egy lehúzós csihipuhi,meg egy Marveles agymenés.Ehez plusszban a P4 új exluzív kudarca . Érzem hogy átlagos lessz. Nulla eredetiségel
#2
Days gone 18.500-24.000 ft, plusz esetenkènt postaköltsèg.
Nem vagyok mèlyszegènysègben èlő "egyed" de azèrt bosszantóak ezek az àrak!
#1
Törölt felhasználó
Szia! Bosszúállók: Végjáték, végre :). Köszi.