Resident Evil 2 - CJ és Big Smoke színre lép

Legalábbis egy rajongói készítésű modnak hála, mellyel a Grand Theft Auto: San Andreas két ikonikus karaktere és több legendás fegyver is ellátogat a Resident Evil 2-remake világába.

A Resident Evil 2-remake egy kész aranybánya a feltörekvő modderek számára; a megjelenés után alig pár napon belül a játék nem csak egy nude modot kapott, hanem még Thomas, a gőzmozdony is beugrott a jó öreg Mr. X helyére, ezúttal pedig egy újabb izgalmas készítmény ütötte fel a fejét.

Ez pedig nem más, mint a BeastGamingHD-nek köszönhető GTA mod, mely során CJ és Big Smoke is Raccoon City felé veszik az irányt; míg CJ ezúttal is a főszerepet kapja, Big Smoke Mr. X helyét veszi át, ami egy egészen más hangulatot kölcsönöz a játéknak, főleg az olyan beszólások miatt, mint az „It’s me, Big Smoke!” Ráadásul CJ igazán taktikus módon magával hozta a régi fegyverarzenálját is, szóval a mindenfelé leselkedő zombikat mostantól akár minigunnal is móresre taníthatjuk.

Ami pedig a jövőt illeti, a modderek garantáltan nem fékeznek senki kedvéért; ha minden igaz, még a hét során letölthetővé válik egy újabb Scooby-Doo témájú mod is, ahol Bozont és az ő rettenthetetlen szuperereje kapja majd a főszerepet.

A több mint 4 millió leszállított példánnyal rendelkező Resident Evil 2-remake PlayStation 4-en, PC-n és Xbox One-on érhető el, a játékról írt tesztünket pedig ezen a linken találhatjátok.

6 komment - szólj hozzá!