Mortal Kombat 11 - Frost fagyos hangulatot hoz

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 23.
  • Videó
Link másolása
Hiába jelenik meg ma a Mortal Kombat 11, még mindig lehet valami újdonságot mutatni róla. Ezúttal Frost karakterbemutató-videóját nézhetjük végig, és úgy tűnik, kiszivárgott a DLC-karakterek listája is.

Sub-Zero korábbi testőre, Frost ugyanolyan jól bánik a jéggel, mint mentora. Ehelyett már Kronikának dolgozik, mozgása kicsit a robot harcosokéra emlékeztet, viszont gyors és veszedelmes a leányzó. Egyik legmenőbb képessége, hogy eltávolíthatja a fejét, amit bombaként használhat, a kivégzés során pedig lefagyasztja az ellenfél testét, felvágja annak törzsét és kihúzza a gerincoszlopát. 

Egy Reddit-felhasználó közelebbről is megnézte a Switch-verzió fájljait, így sikerült kihalásznia a Kharacter Packkal érkező DLC-karakterek listáját. Az elkövetkezendő hónapokban ezek a harcosok csatlakozhatnak az MK11 népes kompániájához: 

  • Shang Tsung
  • Nightwolf
  • Sindel
  • Fujin
  • Sheeva
  • Joker
  • Terminator
  • Spawn
  • Ash (Evil Dead)

    A Mortal Kombat 11 ma, azaz április 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, Switchre pedig május 10-én érkezik. 
19.
19.
Effecta
De tudtok sírni... Nem győzött meg? Nem veszed meg. Kurva egyszerű. Én megvettem, nem bántam meg. Az MKX is ugyanilyen arányban tartalmazta a DLC karakterek közt a vendégeket és a régieket. Szerintem üde színfolt a horror ikonok behozàsa, bár a terminátor nekem is fura. Ash Williams nekem tuti okoz majd örömteli perceket.
A félmeztelen férfi, "burkàs" nő (az hol a bánat a burka) problémádra a megoldás a célkategóriás filmek nézése verekedős játék helyett.
Nem az igények nőttek... Az emberek lettek hülyébbek.
18.
18.
FekaFOB
A vendég szereplö karakterek helyett miért nem lehet klasszikus MK karakterekkel bövíteni a felhozatalat? Ezt még mindig nem értem.
14.
14.
Raam989
Továbbra is offos a játék. Az mk2 óta nagyon szeretem a sorozatot, de ez hogy mileena egyelőre még dlc karakterként sem jelent meg, ez kicsapta a biztosítékot. Mai napig a kedvenc karakterem a játékban...
8.
8.
DarkLord
Ha ennyi lesz az összes karakter, akkor azt kell mondanom, hogy a full roster se valami ütős...nem csak az alap játéké. Biztos jó lesz vele játszani, de nem hinném, hogy ezt érdemes lenne teljes áron megvenni, de még csak a teljes verziót az összes karakterrel is csak max. akciós áron jól árusítva. Okosan tolták az emberek arcába azért a dolgokat, mert pl. végignéztem az összes kivégzést hááát, amiket mutattak azokon kívül szinte mind baromság ötlettelen vagy szimplán szar.
7.
7.
NECROSMOKE
Szégyen, hogy egy alap karakter, amlyik kezdetkor benne volt a játékban, most csak DLC által érhető el :/
5.
5.
Ginos
Ez a Fatality elég gyenge. Olyan mehhh.
Az egész karakter ilyen ha jobban belegondolok...
A DLC emberek sokkal jobbak mint akik szerepelnek az alap kiadásban. Nah majd ha egy XL verzió lesz akkor megveszem.
4.
4.
Darksiders84
#3: Hoppá elnézést nem semmi egy verekedős játéktól.
3.
3.
Zuzmo
#1: A IX-ből 5 millió fogyott, a X-ből 11 millió.
1.
1.
Darksiders84
Azért ezt is elég rendesen adagolták nehogy lemaradjon valaki. Engem nem zavar nem azért említem csak észrevétel pedig szerintem nem lesz több milliós eladásos játék de mondjuk nem az én műfajom nem ismerem a helyzetét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...