Mortal Kombat 11 - Frost fagyos hangulatot hoz

Hiába jelenik meg ma a Mortal Kombat 11, még mindig lehet valami újdonságot mutatni róla. Ezúttal Frost karakterbemutató-videóját nézhetjük végig, és úgy tűnik, kiszivárgott a DLC-karakterek listája is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#19
De tudtok sírni... Nem győzött meg? Nem veszed meg. Kurva egyszerű. Én megvettem, nem bántam meg. Az MKX is ugyanilyen arányban tartalmazta a DLC karakterek közt a vendégeket és a régieket. Szerintem üde színfolt a horror ikonok behozàsa, bár a terminátor nekem is fura. Ash Williams nekem tuti okoz majd örömteli perceket.
A félmeztelen férfi, "burkàs" nő (az hol a bánat a burka) problémádra a megoldás a célkategóriás filmek nézése verekedős játék helyett.
Nem az igények nőttek... Az emberek lettek hülyébbek.
#18
A vendég szereplö karakterek helyett miért nem lehet klasszikus MK karakterekkel bövíteni a felhozatalat? Ezt még mindig nem értem.
#17
#16: Szerintem Soros is benne van.
#16
#15: Inkább a soyboy ragály. Nem mindenröl a buzik tehetnek.
#15
SLi
#11: egyértelműen a buzilobbi van emögött (is)
#14
Továbbra is offos a játék. Az mk2 óta nagyon szeretem a sorozatot, de ez hogy mileena egyelőre még dlc karakterként sem jelent meg, ez kicsapta a biztosítékot. Mai napig a kedvenc karakterem a játékban...
#13
#9: Nem értem én se, főleg hogy egy utalás volt azokra akik egyből anyáznak ha ilyeneket írsz..
#11
#10: Csak nekem nem fér bele a fejembe az hogy a végtelen eröszak az mehet, a tökéletes testü, ágyékkötös férfiak oké, de a nökre burka kell.
#10
#9: Ritka pillanatok egyike mikor egyetértek veled. Nem igazán értem, hogy egy ilyen jellegű kommentet miért kell törölni, és kivételesen nem a jelentéstartalmára gondolok.

Amúgy jónak tűnnek a karakterek a DLC csomagban. Spawn-t már nagyon régóta rebesgetik, és remélem tényleg jönni fog, eléggé beleillik ebbe a közegbe. A visszatérő klasszikus karakterek is rendben vannak, a vendégkarakterek is egytől-egyig rendben vannak részemről. Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a Terminator variáns majd :)
#9
Miért kellett Back2U-t moderálni? Nem sértett meg.
#8
Ha ennyi lesz az összes karakter, akkor azt kell mondanom, hogy a full roster se valami ütős...nem csak az alap játéké. Biztos jó lesz vele játszani, de nem hinném, hogy ezt érdemes lenne teljes áron megvenni, de még csak a teljes verziót az összes karakterrel is csak max. akciós áron jól árusítva. Okosan tolták az emberek arcába azért a dolgokat, mert pl. végignéztem az összes kivégzést hááát, amiket mutattak azokon kívül szinte mind baromság ötlettelen vagy szimplán szar.
#7
Szégyen, hogy egy alap karakter, amlyik kezdetkor benne volt a játékban, most csak DLC által érhető el :/
#6
Kimoderált üzenet
#5
Ez a Fatality elég gyenge. Olyan mehhh.
Az egész karakter ilyen ha jobban belegondolok...
A DLC emberek sokkal jobbak mint akik szerepelnek az alap kiadásban. Nah majd ha egy XL verzió lesz akkor megveszem.
#4
#3: Hoppá elnézést nem semmi egy verekedős játéktól.
#3
#1: A IX-ből 5 millió fogyott, a X-ből 11 millió.
#2
Olyan a haja mint a hormonzavaros feministaknak.
#1
Azért ezt is elég rendesen adagolták nehogy lemaradjon valaki. Engem nem zavar nem azért említem csak észrevétel pedig szerintem nem lesz több milliós eladásos játék de mondjuk nem az én műfajom nem ismerem a helyzetét.