The Last of Us: Part II - kiszivárgott a dátum?

Nem szeretünk spekulációkra hallgatni, sem minden légből kapott szivárgásra ráugrani, de ismerve a The Last of Us: Part II fejlesztésének helyzetét, nagyon is elképzelhető, hogy helyes a szlovák Pro Gaming Shop értesülése.

A The Last of Us: Part II-t még a 2016-os PlayStation Experience-en jelentették be, most pedig 2019 van, így nagyon is elképzelhető, hogy a Sony három évig váratja a rajongókat, és idén végre kiadja a játékot - legalábbis a korábbi példák ezt mutatták. 

Most egy európai kiskereskedő, egészen pontosan a szlovák Pro Gaming Shop adatlapján az olvasható, hogy Ellie új kalandja 2019. szeptember 27-én kerül a boltokba. Ez a nap péntekre esik, és a nagy exkluzívok pontosan ezen a napon érkeznek, ami még egy érv az infó hihetősége mellett. 

Mindazonáltal a játék atyja, Neil Druckmann csak pár napja jelentette be, hogy véget értek a motion capture-munkálatok, így a felvételeket még a játékba kell helyezni, letesztelni és így tovább. Magyarán van még munka bővel a The Last of Us folytatásával: bízunk benne, hogy öt hónap elég minderre, de attól még ne vegyetek rá mérget, hogy pontos a dátum.

31 komment - szólj hozzá!