The Last of Us: Part II - kiszivárgott a dátum?

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nem szeretünk spekulációkra hallgatni, sem minden légből kapott szivárgásra ráugrani, de ismerve a The Last of Us: Part II fejlesztésének helyzetét, nagyon is elképzelhető, hogy helyes a szlovák Pro Gaming Shop értesülése.

A The Last of Us: Part II-t még a 2016-os PlayStation Experience-en jelentették be, most pedig 2019 van, így nagyon is elképzelhető, hogy a Sony három évig váratja a rajongókat, és idén végre kiadja a játékot - legalábbis a korábbi példák ezt mutatták. 

Most egy európai kiskereskedő, egészen pontosan a szlovák Pro Gaming Shop adatlapján az olvasható, hogy Ellie új kalandja 2019. szeptember 27-én kerül a boltokba. Ez a nap péntekre esik, és a nagy exkluzívok pontosan ezen a napon érkeznek, ami még egy érv az infó hihetősége mellett. 

Mindazonáltal a játék atyja, Neil Druckmann csak pár napja jelentette be, hogy véget értek a motion capture-munkálatok, így a felvételeket még a játékba kell helyezni, letesztelni és így tovább. Magyarán van még munka bővel a The Last of Us folytatásával: bízunk benne, hogy öt hónap elég minderre, de attól még ne vegyetek rá mérget, hogy pontos a dátum.

31.
31.
GAMEROD
Megnéztem a honlapot, 2019/12/31 van írva megjelenési dátumnak, úgylátszik már korrigáltak.
30.
30.
GAMEROD
Ja persze a CP2077 is jön őszre mi, mikor másfél hete még azt olvastam hogy a fejlesztő szerint rohadt sok munka van még vele.
29.
29.
GAMEROD
Nem fog az jövő nyárra se megjelenni, na meg majd pont egy szlovák viszonteladó van ilyen jól informálva. Csináltak maguknak ingyenreklámot, hogy megismerjék a nevüket.
28.
28.
Őrnagy
#19: Sajnos a csótányok sokkal jobban ki vannak találva. Túl is élik az embereket.
27.
27.
Darksiders84
#26: Na jó ti már akkor benne vagytok annyira hogy te már lehet unod is néha és inkább hagyod a kicsit játszogatni csak hogy béke legyen és apa is tudjon külön érvényesülni online addig.
26.
26.
godach
#25: Nálunk erre a megoldás coop LEGO kalandok voltak. Szuperhősök előnyben, így DC és Marvel. Aztán, Ratchet. Kicsit még mocsok is voltam, mert a gyűjtögetős platinákat a fiam csinálta meg :D
25.
25.
Darksiders84
#24: Na jó de tudod hogy a végén úgyis mindig az kéne ami a nagyoknak vagy jelen esetben amivel apa játszogat. Nálatok gondolom már idősebb iskolás de bevezetésénél a nagy hobbiba nagyon befolyásolhatóak és főleg nagyon lelkes megfigyelők de utána amikor már nem tudod lerázni és kell neki a móka nem csak látva hanem irányítva tapasztalva az már tényleg igazi élmény így konzolos vagy játékos apaként
24.
24.
godach
#23: Való igaz. De ki lehet küszöbölni.
Nagyszerűen előadva először megkaphatja Apa Sega Megadriveját, majd PS2-jét és ha ezeket leharcolta, akkor egy fél év múlva veszel egy PC-t a kölöknek.
Innentől két élű a PC fejlesztés, mert bár zsebbenyúlós mindig lesz mivel zsarolni (öhhhm öhhhm ösztönözni). :D
Lassan nekem a szarossnak jobb gépe lesz, mint nekem :P
23.
23.
Darksiders84
#17: Nálunk az oviban a mi csoportunkban kivételesen a fiúk vannak többen de olyanok hogy inkább nem is mondom 25-ből max10 normális. Már akkor nem sokáig vagy nyugiba gépezés ügyileg mert ahogy a kezében a joytickkal ráérez az irányításra állandósult vigyorral az arcán hogy ő csinálja a játékba ezt meg azt onnantól nincs megállás csak amit engedtek és apának lassan egy másik gépre lesz szüksége....
22.
22.
simon 555
Hol? Én December 31-et látok.
21.
21.
bukall
#1: Sztem is, de már meg is változtatták a dátumot december 31-re.
19.
19.
DeKor
#17: Ez egy elég érdekes és sokrétű dolog. A világunk mindig reflektál önmagára anélkül, hogy nekünk beleszólásunk lenne, vagy értenénk. Például ha kitör valahol a háború, és sok férfi hal meg, a nők elkezdenek több fiút szülni. Senkinek fogalma sincs, hogy ez miért van. Mintha az emberiség válaszreakciót indítana egy eseményre.
Még furcsább, hogy ahol természeti katasztrófák fognak bekövetkezni, elkezdenek lányokat szülni a nők. Ezt a jelenséget is vizsgálták már, de az okára pontos válasz még nincs. Az az egy azonban biztos, hogy a természeti katasztrófa abban különbözik a háborútól, hogy nem válogat, abban férfi és nő ugyanúgy meghalhat. De ha több lány születik ebben az időszakban, akkor cirka 20-30 éven belül - ami a Föld történelmben kábé egy pillanat - elkezdődhet az újranépesedés. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy eléggé ki van találva ez az emberi faj. :)
18.
18.
Duken
#17: Sjw miatt van! :D Nem mernek a nők fiút szülni.
17.
17.
Juha
#16: De amúgy feltűnt, hogy (nehogy sértésnek vegye valaki) sok ismerősnek lánya van. Rokonok közt is 90% a lánygyerekek aránya. Nekem egy fiam van, bölcsiben alig találni fiú játszópajtást. Ez általános jelenség, vagy csak mi "szültünk" ilyen korba?
Még nem játszik, MÉG! :-)
14.
14.
Juha
#12: Szintén "kiszivárgott" hír alapján CP 2019 november. Majd "meglássuk"!
13.
13.
Hunszi
#2: A pénzügyi év miatt 19-ben muszáj kiadják, szóval szerintem ha necces is, de belevágnak.
12.
12.
Marcus88
#8: Azért ezt nem tudhatjuk,a RDR2-re is azt mondták és talán minden rendezvényen a GOW lett a győztes.A CP biztosan nem érkezik ez évben,de a TLOU2 azért esélyes.
Én bízom egy júniusi bejelentésben,hogy szept-okt körül érkezik.
11.
11.
Én a The Last of Us Remastered résszel játszottam először, brutál jó hangulata volt, de mivel sajnos Sony-s játék, büdös életben nem fog jönni PC-re. Kár érte.
10.
10.
DeKor
#9: Nem is úgy mondanám, hogy a fiatalabbak nem szeretik az érzelemdúsabb játékokat, mert nyilván nem egyformák ők sem. Az biztos, hogy sok történetet és a mögöttük húzódó motivációt már csak akkor érti és érzi át igazán az ember, ha maga is megélt egy-két dolgot. (Jellemzően olyan dolgokat, amik az egyetem után jönnek.)
És az is biztos, hogy fiatalabb korban az ember sokkal könnyebben viseli, ha multi közben 12 évesek sipítoznak a fülébe, akik ugrálva lövöldöznek a pályán össze-vissza, mint valami idióta.
Szóval nyilván fiatal korban is vannak sokan, akik értékelik az emocionális sztorikat, viszont az idősebbek azért választják leginkább ezeket, mert számukra jóformán már csak ezek maradtak.
9.
9.
Duken
#4: Örülnék ha igazad lenne és csodálom az optimizmusod. Tapasztalatom szerint a fiatalabb nemzedék nem szereti az érzelmekre ható cuccokat de lehet tévedtem.
7.
7.
xanatos0911
En inkabb azt mondanam, hogy mindenhol vannak kivetelek. Fiatalabbak kozott is akad aki inkabb az igenyesebb, komolyabb jatekokat szereti es ismerni olyan 30-40+ embereket is akik egesz nap fifaznak es semmi mas.
4.
4.
godach
#3: Ennek semmi köze a korhoz. Rengeteg sokkal fiatalabb ismerősöm van aki hasonlóan vélekedik mint te.
3.
3.
Duken
Ha ez igaz akkor ebben az évben is egy sony belső fejlesztő stúdió viszi el a goty díjat. Hihetelen jól organizálja és menedzseli a sony a fejlesztő stúdióit hogy mindig ott vannak a top tier-ben! Ezek miatt a stúdiók miatt szerettem bele újra a gamingbe. Egyszerűen egészen más élményt adnak ezek a játékok. Még egy ps4 exkluzívban sem csalódtam ebben a generációban. Persze ehhez az is hozzátartozik hogy 30 plusz vagyok és inkább az igényes, részletessen kidolgozott, egyjátékos, jó sztorival, dramaturgiával rendelkező játékok érdekelnek amiknek van is valami mondanivalója.
2.
2.
Macifasz
5 hónap? Necces. Annó az Uncharted 4 utolsó fejezete miatt laza fél évvel csúszott a megjelenés, pedig ott sok tennivaló aztán nem volt. Persze nem bánnám, ha tényleg így lenne, és jönne szeptemberben.
1.
1.
RangerFox
ez csak placeholder, a Q3 utolsó pénteki napja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...