The Last of Us: Part II - kiszivárgott a dátum?

Nem szeretünk spekulációkra hallgatni, sem minden légből kapott szivárgásra ráugrani, de ismerve a The Last of Us: Part II fejlesztésének helyzetét, nagyon is elképzelhető, hogy helyes a szlovák Pro Gaming Shop értesülése.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
Megnéztem a honlapot, 2019/12/31 van írva megjelenési dátumnak, úgylátszik már korrigáltak.
#30
Ja persze a CP2077 is jön őszre mi, mikor másfél hete még azt olvastam hogy a fejlesztő szerint rohadt sok munka van még vele.
#29
Nem fog az jövő nyárra se megjelenni, na meg majd pont egy szlovák viszonteladó van ilyen jól informálva. Csináltak maguknak ingyenreklámot, hogy megismerjék a nevüket.
#28
#19: Sajnos a csótányok sokkal jobban ki vannak találva. Túl is élik az embereket.
#27
#26: Na jó ti már akkor benne vagytok annyira hogy te már lehet unod is néha és inkább hagyod a kicsit játszogatni csak hogy béke legyen és apa is tudjon külön érvényesülni online addig.
#26
#25: Nálunk erre a megoldás coop LEGO kalandok voltak. Szuperhősök előnyben, így DC és Marvel. Aztán, Ratchet. Kicsit még mocsok is voltam, mert a gyűjtögetős platinákat a fiam csinálta meg :D
#25
#24: Na jó de tudod hogy a végén úgyis mindig az kéne ami a nagyoknak vagy jelen esetben amivel apa játszogat. Nálatok gondolom már idősebb iskolás de bevezetésénél a nagy hobbiba nagyon befolyásolhatóak és főleg nagyon lelkes megfigyelők de utána amikor már nem tudod lerázni és kell neki a móka nem csak látva hanem irányítva tapasztalva az már tényleg igazi élmény így konzolos vagy játékos apaként
#24
#23: Való igaz. De ki lehet küszöbölni.
Nagyszerűen előadva először megkaphatja Apa Sega Megadriveját, majd PS2-jét és ha ezeket leharcolta, akkor egy fél év múlva veszel egy PC-t a kölöknek.
Innentől két élű a PC fejlesztés, mert bár zsebbenyúlós mindig lesz mivel zsarolni (öhhhm öhhhm ösztönözni). :D
Lassan nekem a szarossnak jobb gépe lesz, mint nekem :P
#23
#17: Nálunk az oviban a mi csoportunkban kivételesen a fiúk vannak többen de olyanok hogy inkább nem is mondom 25-ből max10 normális. Már akkor nem sokáig vagy nyugiba gépezés ügyileg mert ahogy a kezében a joytickkal ráérez az irányításra állandósult vigyorral az arcán hogy ő csinálja a játékba ezt meg azt onnantól nincs megállás csak amit engedtek és apának lassan egy másik gépre lesz szüksége....
#22
Hol? Én December 31-et látok.
#21
#1: Sztem is, de már meg is változtatták a dátumot december 31-re.
#20
#17: Ez is annak a jele, hogy:
1. A Sony címek fel vannak szopva.
2. Ez is a Soros-terv része, hogy lányaink már a muszlim többnejűség jegyében genderizálódjanak.
3. Nekem 2 fiam van... :) Úgyhogy mi állunk elébe (vagyis a fiaim... én nem... az undi lenne)
#19
#17: Ez egy elég érdekes és sokrétű dolog. A világunk mindig reflektál önmagára anélkül, hogy nekünk beleszólásunk lenne, vagy értenénk. Például ha kitör valahol a háború, és sok férfi hal meg, a nők elkezdenek több fiút szülni. Senkinek fogalma sincs, hogy ez miért van. Mintha az emberiség válaszreakciót indítana egy eseményre.
Még furcsább, hogy ahol természeti katasztrófák fognak bekövetkezni, elkezdenek lányokat szülni a nők. Ezt a jelenséget is vizsgálták már, de az okára pontos válasz még nincs. Az az egy azonban biztos, hogy a természeti katasztrófa abban különbözik a háborútól, hogy nem válogat, abban férfi és nő ugyanúgy meghalhat. De ha több lány születik ebben az időszakban, akkor cirka 20-30 éven belül - ami a Föld történelmben kábé egy pillanat - elkezdődhet az újranépesedés. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy eléggé ki van találva ez az emberi faj. :)
#18
#17: Sjw miatt van! :D Nem mernek a nők fiút szülni.
#17
#16: De amúgy feltűnt, hogy (nehogy sértésnek vegye valaki) sok ismerősnek lánya van. Rokonok közt is 90% a lánygyerekek aránya. Nekem egy fiam van, bölcsiben alig találni fiú játszópajtást. Ez általános jelenség, vagy csak mi "szültünk" ilyen korba?
Még nem játszik, MÉG! :-)
#16
#15: Na igen. Belőlem már van egy 12 éves változat is (a lányom) akire átragadt a játékok szeretete, és azt látom, hogy ő már leginkább úgy élvezi a játékot, ha megoszthatja azt a barátaival.
Ebből a szempontból van szakadék közöttünk rendesen, ugyanakkor amíg a normális értékrendeket követi, nekem nincs gondom ezzel. Mind a ketten barátkozunk a másik kultúrájával bizonyos keretek között, és átvesszük egymástól azt, ami hasznos.
#15
#10: Na meg akik még a multi őrület előtt nőttek fel.
#14
#12: Szintén "kiszivárgott" hír alapján CP 2019 november. Majd "meglássuk"!
#13
#2: A pénzügyi év miatt 19-ben muszáj kiadják, szóval szerintem ha necces is, de belevágnak.
#12
#8: Azért ezt nem tudhatjuk,a RDR2-re is azt mondták és talán minden rendezvényen a GOW lett a győztes.A CP biztosan nem érkezik ez évben,de a TLOU2 azért esélyes.
Én bízom egy júniusi bejelentésben,hogy szept-okt körül érkezik.