A Switch már a Nintendo 64-et is beelőzte

  • Írta: zoenn
  • 2019. április 23.
  • Biznisz
Link másolása
Szép csendben újabb mérföldkövet ért el a népszerű hibridkonzol, hiszen a Switch eladásai már a Nintendo 64-ét is túlszárnyalták a minap. A VGChartz adatai szerint a masina már 33,15 millió egységnél jár.

Miután a Switch a Wii U-t és a GameCube-ot is beelőzte, csak idő kérdése volt, hogy befogja a Nintendo 64-et is. A legfrissebb eladási adatok szerint mindez már április elején megtörtént. 

A VGChartz szerint az április 6-án véget ért héten újabb 200 ezer masina ment el, ennek eredményeképpen a Switch már 33,15 millió eladott egységnél jár, szemben a Nintendo 64 32,93 milliójával. 

Ami a legszebb, hogy a hibridkonzolnak mindez két év alatt sikerült, míg az N64-nek hat év - a konzol teljes élettartama - kellett ehhez. A következő konzol, amit a Switch megelőzhet, az a NES a maga 49,1 milliójával. Mondanunk sem kell, megvan rá az esélye. 

Persze mindezek csupán független adatok, a Nintendo a legújabb üzleti jelentését április 25-én fogja közzétenni, akkor kapunk hivatalos számokat is. 

12.
12.
Ooorky
#11: Tegnapelőtt jelentette be a Nintendo, hogy a Tencent fogja forgalmazni a konzolt a kínai piacon (ugyanúgy, mint a PS4-et), úgyhogy meg fognak ugrani azok a számok.
11.
11.
Krezy
Helyesbítek..

"A következő konzol, amit a Switch megelőzhet, az az Xbox One a maga 41 milliójával. Mondanunk sem kell, megvan rá az esélye."
7.
7.
Ooorky
Meghajlok nagysága előtt, hiszen mindent jobban tud.
Én amit eddig Switch-en kitoltam azt árában be tudtam cserélni eddig másra, PS-re viszont nem is veszek fizikait, mivel online még a használtnál is olcsóbban megkapom megjelenés után 2-3 hónappal (ezért is sietnek sokan az eladással mielőtt beleállnak a földbe az árak).
Nintendo elég nagylelkű, profilon lehet e-mail címet cserélni ha már nem kell, sokan árulnak profillal együtt is Switch-et.
1.
1.
zimonyini
A valaha volt legkirályabb konzol talán számomra, nem gondoltam volna, de a portability a legjobb dolog ami történhet egy otthoni konzollal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...