A Switch már a Nintendo 64-et is beelőzte

Szép csendben újabb mérföldkövet ért el a népszerű hibridkonzol, hiszen a Switch eladásai már a Nintendo 64-ét is túlszárnyalták a minap. A VGChartz adatai szerint a masina már 33,15 millió egységnél jár.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
#11: Tegnapelőtt jelentette be a Nintendo, hogy a Tencent fogja forgalmazni a konzolt a kínai piacon (ugyanúgy, mint a PS4-et), úgyhogy meg fognak ugrani azok a számok.
#11
Helyesbítek..

"A következő konzol, amit a Switch megelőzhet, az az Xbox One a maga 41 milliójával. Mondanunk sem kell, megvan rá az esélye."
#10
#8: +++
#9
#5: Te olvasol is vagy csak mondod az okosat?
#8
#5: A nintendo világ életében tartotta az árát hw és swszinten egyaránt. Bizony európában is sikeres, erre mi sem jobb bizonyíték, mint az hogy a "legkisebb"(értsd jelenleg legkevesebb user) platform játékeladásai az eu-ban is lazán felveszik a versenyt akár a több platformos fullos AAA játékokkal. Ráadásul sokan meg is tartják ezeket a játékokat. Ez van. Nem véletlenül népszerű dög, hiába a magas ár és a gyenge hw. Kuváló játékok vannak rá single és otthoni partizásra egyaránt, ráadásul kézben tolható.
#7
Meghajlok nagysága előtt, hiszen mindent jobban tud.
Én amit eddig Switch-en kitoltam azt árában be tudtam cserélni eddig másra, PS-re viszont nem is veszek fizikait, mivel online még a használtnál is olcsóbban megkapom megjelenés után 2-3 hónappal (ezért is sietnek sokan az eladással mielőtt beleállnak a földbe az árak).
Nintendo elég nagylelkű, profilon lehet e-mail címet cserélni ha már nem kell, sokan árulnak profillal együtt is Switch-et.
#4
#2: Azért drága mert online se lehet olcsóbban beszerezni, ha a Nintendo is 80-90%-os leárazásokat csinálna az eshop-ban akkor a használt játékok ára is beleállna a földbe, mint a többinél...
Mellesleg FB-n a magyar Switch használt adok-veszek-cserélekben nagyobb élet van, mint a PS4-esben (Xbox-om nincs, azt nem figyelem).
#3
#2: Igen ez elég bosszantó, bár én úgy tudom Japánban és Amerikában is arany áron vannak a használt játékok. Ennek bonyolultabb okai is vannak, pl: https://www.eurogamer.net/articles/2017-03-10-why-nintendo-switch-games-are-ending-up-more-expensive
#1
A valaha volt legkirályabb konzol talán számomra, nem gondoltam volna, de a portability a legjobb dolog ami történhet egy otthoni konzollal.