Persona 5: The Royal - hozzánk csak jövőre

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Atlus és a Sega a Persona Super Live P-Sound Street 2019 koncerten vetítette le a Persona 5: The Royal első teljes értékű előzetesét, amiből kiderült, Japánban most októberben, mindenhol máshol csak jövőre jelenik meg a játék.

Még mindig nagyon keveset tudni a Persona 5: The Royalról, az viszont most már biztos, hogy a játék japán változata október 31-én jelenik meg, míg a nemzetközi premierre csak jövőre, valamikor 2020-ban kerül sor. 

Az már biztos, hogy PlayStation 4-re elérhető lesz az alapjáték bővített változata, de egyes pletykák szerint Nintendo Switchre is beköszön majd a The Royal. Egy új tagot biztosan kap a Phantom Thieves csapata, de új helyszín és tevékenységek is bemutatkoznak majd.

11.
11.
Duken
#9: Miiiii van? Ne csessz! Miért nem tudom megvenni dlcként ha megvan az alapjáték?
10.
10.
TrishtanAG
#9: Ez a Persona 3 óta sajnos olyan, bár ott legalább annó egy jó 25 órás epilógust kapott az utólagos kiadás.
9.
9.
nomator
Örülök neki, hogy itt is vannak néhányan, akiknek szerencséjük volt hozzá és pozitív élménnyel gazdagodtak. Azt az egyet sajnálom, hogy újból meg kell majd venni, gondolom külön DLC-ben nem lehet majd megvásárolni:(
6.
6.
azureknight0715
Kb 100 óra volt végigjátszani. Jó hír hogy a royal miatt lesz még1x ennyi és még több is így majd new game + módban :)
5.
5.
Cloudbreaker
Fantasztikus jó game, igazi jrpg gyöngyszem. Ha nem lenne a Tales of Berseria ez lenne a Ps4 legjobb rpg-je.. De így is csak a karakterek miatt marad el attól, a játék körítése olyan egyedi, hogy az élmény miatt érdemes kijátszani!
4.
4.
Duken
#3: Szofisztikált jó ízlésed van. A legjobb ps játék Bb-al együtt szerintem is.
3.
3.
delphijos
Nekem ez a game a nagybetűs ex PS-re. Ha más nem is lenne már megérte hogy vettem. Nem sok más játékban van ennyi tartalom. ( Persze nem csak ettől jó )
2.
2.
godach
Imádom ezeket a trailereket.
Őszintén szólva gőzöm sincs mi az a Persona, de amennyire el vannak hidegülve egy-egy FF résztől az emberek (én pedig tudom, hogy valami kegyetlen komoly) épp annyira tudom szemrebbenés nélkül végignézni ezt a trailert is.
Sajna, nem fogtam bele a sorozatba elég hamar (mint a Zeldába se) hogy be tudjak csatlakozni, de minőségből az látszik, hogy megkapják a magukét azok akik várják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...