Nagyon jól fogy a Sekiro: Shadows Die Twice

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 25.
  • Biznisz
Link másolása
A SuperData Research legfrissebb jelentése szerint remekül teljesített eddig a Sekiro: Shadows Die Twice digitális változata - a több mint kétmilliós összeladás jelentős részét ugyanis nem a dobozos kiadás adta.

Két héttel ezelőtt jelentette be az Activision, hogy alig tíz nap leforgása alatt több mint kétmillió példányt értékesítettek a Sekiro: Shadows Die Twice-ból. Most már azt is tudjuk, hogyan oszlott meg ez az eredmény a digitális és a dobozos kiadások között, a SuperData Research adatai szerint ugyanis a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os digitális értékesítés 1,4 millió példánynál jár, amivel egyébként a Dark Souls harmadik részét is lepipálta a From Software új játéka.

Érdekesség, hogy a The Division folytatásának digitális eladásai már nem alakultak ilyen jól, ugyanis a második rész konkrétan nem fért fel a PC-s márciusi digitális toplistára, miközben a dobozos eladásai mindenhol nagyon jól alakultak, így nemcsak a szigetország eladási listáját vezette heteken át, de a tengerentúlon is az élen végzett.

28.
28.
#4: Egy végigjátszásból te ezt nem fogod platinázni, mert ahhoz legalább kettő kell.
20.
20.
Krezy
19.
19.
Krezy
#5: Én akkor járnék jól, hogy ha elkészítenék a Dark souk 4-et és bele tennék vissza a páncél fejlesztést, mert a 3ból érdekes módon ki hagyták..:D
18.
18.
Darksiders84
#17: Szerintem 90% 1 végigjátszás maradék 10% esetleg 2 de szerintem ettől függetlenül tényleg nagyon jó játék persze lehetne vagy lehetett volna kicsit másképpen is de mindegyik játékba bele lehetne javítgatni.
15.
15.
br1Koo
Én lecheeseltem pár bosst, de nem bánom, ugyanígy ds-ben is sokszor kitrükköztem párat, és az elkövetkezõ játékaikban is fogom csinálni. Van elég boss a játékokban akikkel becsületesen kell szopni, de minddel nem akarok.
13.
13.
Darksiders84
Én feladtam a végén sajnálom de így is jóval többet hozzot ki belőlem mint gondoltam magamról ilyen téren mármint kitartás ügyileg. Joystickom is megmaradt épségben a 60 óra alatt de nekem elég volt egyenlőre. Így utólag baromi jó játék de barom is voltam amennyit szenvedtem néha de kellenek az örök emlékek. Az a rohadt Apex megint a sok kínlódás után elcsalt. Persze jön a Days Gone is.
7.
7.
PapaYeti
Ha már kardozós japános nekem a NIOH sokkal jobban tetszett. Igaz nem ugyan az a kategória. De A sekironak nem kötött le a világa a sztori is lassú volt és a játék menet teljesen elcsúszott a lopakodásos kétszer meghalós rendszerrel. De örülök a sikerének mert így van konkurencia és van lehetőség a választásra kinek a szája íze szerint.
6.
6.
Brenor
Én se kedvelem az activisiont, de inkább az adjon ki több játékot, mint a sony. Bloodbournera tök kíváncsi lennék, de mivel a sony bele trollkodott ezért nem tudtam játszani vele pc-n. Tapsot nekik! Ha sekirot is ők adták volna megint egy exkluzív cím lett volna, ezért sokkal inkább az activision.
5.
5.
mephi
#3: Nos nekem meg ez tetszik jobban. Ízlések és pofonok. De maradjunk abban, hogy remélem mindkét szériát fogják még folytatni, és akkor jól jársz Te is, és én is ;)
4.
4.
Mr.Dead
Első végigjátszásra talán ez a legélvezetesebb az eddigi From játékokból, kár hogy ennek kárára a maradék végigjátszásra inger sincs. Se kasztok, se fegyverek, se páncélok, a skilleken kívül fejlődés nulla, még a hp-t se lehet NG+okban. Nagyon kell neki egy DLC, nekem egy végigjátszás és platina, aztán amíg nem jön hozzá valami el sem indítom.
3.
3.
Krezy
Hát remélem nem ezt a szériát akarják trilógiává bővíteni, mert nekem kicsit csalódás volt az elődökhöz képest, inkább hegesszenek össze egy Bloodborne kettőt..
1.
1.
br1Koo
Egyébként kicsit elszomorít, hogy az Activision kaszál ebbõl a remek játékból. Abszolút nem érdemlik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...