Mi az a Rage 2?

  • Írta: szlav
  • 2019. április 26.
  • Videó
Link másolása
Ha ezidáig barlangban laktatok, és nem cseng ismerősen a Rage 2 címe, vagy csak kimaradt az első rész, és szeretnétek felzárkózni, akkor egyet se féljetek! A jövő hónapban érkező shooter gyorstalpalója minden említésre méltót megmutat.

Májusban megérkezik az év eddigi legeszementebb first-person shootere, a Rage 2. Ha kimaradt volna a 2010-ben megjelent első rész, akkor ne csüggedjetek: a legújabb előzetes néhány percben felzárkóztat a történet szempontjából, plusz néhány vad képsorral bemutatja azt is, hogy mire számíthatunk a folytatásban.

A Rage 2 május 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

8.
8.
Eltűnt az oldalról a szerkesztés gomb ezért nem javítom a csonka szót!
6.
6.
B-Shaggy
Jól összerakott trailer lett. Eddig nem igazán foglalkoztam a játékkal úgyhogy nem tudtam milyen lesz. Lehet ránézek ha megjelenik.
5.
5.
Chrysh
#3: Hát igen, a RAGE pocsék végét legalább alibijelleggel összeköthetnék.
3.
3.
markoci555
aha, ezeknek annyi a rage előrző része, hogy lezuhant egy aszteroida és káosz van... így szép 5 másodpercbe lesűrítettek egy 10+ órás sztoriközpontú játékot
és nem is azt kérném hogy beszéljenek többet róla, hisz nem egy hú de jó 10/10-es játék amit isteníteni kell, hanem hogy kössék össze a két rohadt játékot valahogy ha már ráaggatták azt a 2-es számot
már rég feladtam hogy ezt megcsinálják, nem érdekelnek különösebben a hírek se róla, de nektek csak kellett írni egy ilyen baromságot, hogy ez majd felzárkóztat...
2.
2.
Hunszi
Kicsit olyanok a mai trendek, mintha egy központi agyból merítkezne mindenki...Far Cry New Dawn, most meg ez s ki tudja még mi jön ezután.

Days Gone zombi hordái, World War Z zombi hordái.

Stb. stb. még csomó ilyen párhuzamot lehetne felsorolni.
1.
1.
Csoki80
Ez a rózsaszín uv zöld téma nagyon nem illik egy poros poszt apokaliptikus világhoz, inkább egy cyberpunk neon város kellékei.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...