Mi az a Rage 2?

Ha ezidáig barlangban laktatok, és nem cseng ismerősen a Rage 2 címe, vagy csak kimaradt az első rész, és szeretnétek felzárkózni, akkor egyet se féljetek! A jövő hónapban érkező shooter gyorstalpalója minden említésre méltót megmutat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Törölt felhasználó
Eltűnt az oldalról a szerkesztés gomb ezért nem javítom a csonka szót!
#7
Törölt felhasználó
#4: Nekem vagy két éve a könyvtárban volt a Pray,de valahogy mindig jött valami más és lassan elfelejtettem.Nagy hülyeség volt mert istenkirály ez a játék!Tetszik,hogy renget lehetőséged van egy egy szitu megoldására és még fizika is van benne ami ma már nem nagyon divat :) Hát még,ha az agyadat is használni kell itt ott!
#6
Jól összerakott trailer lett. Eddig nem igazán foglalkoztam a játékkal úgyhogy nem tudtam milyen lesz. Lehet ránézek ha megjelenik.
#5
#3: Hát igen, a RAGE pocsék végét legalább alibijelleggel összeköthetnék.
#3
aha, ezeknek annyi a rage előrző része, hogy lezuhant egy aszteroida és káosz van... így szép 5 másodpercbe lesűrítettek egy 10+ órás sztoriközpontú játékot
és nem is azt kérném hogy beszéljenek többet róla, hisz nem egy hú de jó 10/10-es játék amit isteníteni kell, hanem hogy kössék össze a két rohadt játékot valahogy ha már ráaggatták azt a 2-es számot
már rég feladtam hogy ezt megcsinálják, nem érdekelnek különösebben a hírek se róla, de nektek csak kellett írni egy ilyen baromságot, hogy ez majd felzárkóztat...
#2
Kicsit olyanok a mai trendek, mintha egy központi agyból merítkezne mindenki...Far Cry New Dawn, most meg ez s ki tudja még mi jön ezután.

Days Gone zombi hordái, World War Z zombi hordái.

Stb. stb. még csomó ilyen párhuzamot lehetne felsorolni.
#1
Ez a rózsaszín uv zöld téma nagyon nem illik egy poros poszt apokaliptikus világhoz, inkább egy cyberpunk neon város kellékei.