Varázsolj teniszütőt a Wii távirányítódból!

  • Írta: szabi
  • 2007. január 7.
  • Letöltés
Link másolása
Egy 22 dollárba kerülő csomag megvásárlásával Wii távirányítónkat tenisz-, golf- és baseball ütővé varázsolhatjuk!
Ha egyszer valami nagyot szól, akkor azonnal megjelennek hozzá a különböző kiegészítők. Gondoljunk csak az iPod-hoz kapható haszontalanabbnál haszontalanabb mütyürökre, készülékekre . A harmadik generációs konzolok versenyében az utolsó helyről a többieket simán beelőző Nintendo Wii újítása ugyebár az a különleges kontroller, amely játékonként más és más funkciót tölt be. Így válhat belőle kard, golfütő, vagy netán horgászbot, játéktól függően.

A konzolhoz alapból jár egy Wii Sports nevű játékgyűjtemény, így ezzel minden Wii tulaj rendelkezik. Ezt a hatalmas piacot próbálja meghódítani az a leleményes cég, amely piacra dobott olyan pár forintos fröccsöntött műanyag kiegészítőket, melyekkel a Wiimote (a távirányító) konkrétan felveszi az adott játékban használhatos eszköz formáját. Őrület, mi?



A csomagban található formákkal tenisz-, golf- és baseball ütővé varázsolhatjuk a távirányítónkat, és mindezért 22 dollárt (~5.500 forintot) kell fizetnünk.


11.
11.
SWBF2
gamekapocs vezetője:nyomi vagy!
10.
10.
Carbon
"a gamekapocs vezetôjének" asszem te vagy az a bizonyos "az egész gamekapocs velemenye" aki annyira ki akart tiltani innen...jah es kotve hiszem h az lenne ennek az oldalnak a neve nemsoka mert eleve nem arrol szol ez az oldal es ha kerhetlek szalj le rolam mert nembirom az ilyen kis "nemiszerveket" akik azzal toltik az idejuket h masokat idegeljenek. jah es ha nem vetted volna eszre itt te vagy az egyetlen aki nembir engem....mind1 mar igy is tul sokat irtam veled kapcsolatban
9.
9.
Utys
Persze, azt tudom, hogy a Nintendo találta ki elsőnek, Sony meg lépett, hogy akkor legyen ilyen, hamár DualShock miatt szipkázott egyet. Ötletem sincs melyik milyen, mivel se Wii se PS3 nincs itthon (és max Wii lesz, de gyanítom nem).
8.
8.
Carbon
ez nagyon lol...hogy neznek maa ezek ki bazz?:D nekem nincs wiim de ha lenne es meg a wiimote-ra raraknam ezeket a cuccokat akkor asszem tornek mindent a szobaban :D
7.
7.
Tarathiel
Hmm, maradi vagyok én a Gears of Warhoz, nekem ahhoz egér kell meg billentyűzet :P (meg egy valamivel jobb gép mint a jelenlegi :) )
6.
6.
Tarathiel
helloszabi: nyertél :), egyébként én mindenképp ki szeretném egyszer próbálnia wii-t viszont az xbox-ra nincsenek ilyen kívánságaim, csak sztem azért túl sokat elkérnek érte.
5.
5.
Utys
Hát néha elég kemény fizikai sportnak számít amikor bizonyos eltelt idő után az idegrendszerem kezdi bemondani az unalmas. Felemészt kis energiát azért pár billentyűzet leamortizálása.



Nem úgy van, hogy a PS3-hoz van motion érzékelős kontroller? Vagy megint nagyon levagyok maradva konzol ügyben. :P
4.
4.
Utys
Hát ez: LoL. Nem is kicsit. Jöhetne még pár forma: fakanál, serpenyő (rántotta sütő szimulátorhoz), horgászbot, szemétfelszedőbot, stb. Tiszta innovatív :D
3.
3.
Tarathiel
Biztos nagyon nagy fun ezekkel tolni, meg már alapból a távcsapkodó is igen szórakoztató lehet, de amellett nem hinném hogy igazán megérné belefektetni, nagyjából 70.000 körül adják most, mire magyarországra ér ez a pár műanyag vacak azok sztem még 7.000-et dobnak rajta, egy xbox360-at 80-90 ezer ft-ért meg lehet szerezni, és biztos lesz hozzá hasonló kontroller, ha még nincs :)
2.
2.
logoffmeister
Ezek olyanok, mint az állatkerti állatok: szépnek szép, de otthonra nem kellene(igaz, nincs is Wii-m, amihez hozzá tudnám rakni).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...