A Formula 2-vel erősít az F1 2019

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 26.
  • Hír
Link másolása
Most júniusban jelenik meg a Codemasters gondozásában az aktuális Formula 1-játék, az F1 2019, ami egy jókora újdonsággal is előrukkol. A játék kibővül a Formula 2 teljes tavalyi szezonjával.

A Formula 1 tavalyi szezonja mellett a kisebb széria, a Formula 2 teljes tavalyi idénye is játszható lesz a júniusban boltokba kerülő F1 2019-ben. A Codemasters ráadásul a bejelentésében megerősítette, hogy az idei F2-szezont később, az év vége felé letölthető formában teszik majd elérhetővé.

Emellett kiderült az is, hogy akik a játék Anniversary Edition kiadását szerzik be, azok megkapják a 2010-es szezon Ferrari F10 modelljét, amit még Fernando Alonso és Felipe Massa terelgetett, illetve bezsákolhatják azt a McLaren MP4-25 modellt is, amit Lewis Hamilton és Jenson Button vezetett. Végül pedig kiderült, hogy a rajongók kosarukba tehetik majd a Legends Edition kiadást is, ami felidézi majd Ayrton Senna és Alain Prost rivalizálását, hiszen megkapjuk Senna 1990-es McLaren MP4/5B modelljét, illetve Prost Ferrar F1-90-jét. A vásárlók ezenkívül exkluzív matricákat kapnak a multiplayerhez, illetve nyolc különböző kihívás is üti a markukat.

Az F1 2019 június 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Legends Edition vásárlói már június 25-én megkapják a saját példányukat.

5.
5.
user101
Abban azért igaza van, hogy egy dlc méretű tartalmat minden évben letolnak a hülyék torkán, már megbocsátsatok. Ezt megvenni tényleg csak bundléban érdemes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...