Remekül halad a Bloodborne-társasjáték kampánya

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 30.
  • Biznisz
Link másolása
Hivatalosan április 23-án, vagyis alig egy héttel ezelőtt vette kezdetét a Bloodborne: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami már most jócskán túllépte az előre kitűzött célt, jelenleg 2 millió dollár felett jár.

Nem is olyan régen írtunk róla, hogy hosszú várakozás után végre valósággá vált a Bloodborne: The Board Game, melynek Kickstarter-kampánya alig egy hete vette kezdetét. Az eltelt idő rövidségének ellenére a kampány máris elérte a lenyűgözően magas, 2 millió dolláros támogatást, miközben az eredeti cél csupán 200 ezer dollár környékére lett belőve.

A gyűjtés oldalára folyamatosan felkerülő újabb és újabb anyagok pedig egy meglehetősen ígéretes társas víziójával csalogatják a potenciális támogatókat. Az eredeti négy vadászra és 28 szörnyre építkező felállás a hatalmas összegnek hála mostanra már jócskán kibővült a számtalan új lootnak és egyedi figuráknak köszönhetően. A következő stretch goalként a 2,11 millió dollárt tűzték ki célként a készítők, melynek elérésével a Mergo’s Attendants pakk is elérhető lesz a támogatók számára további négy új figurával és egy ellenségkártyával. Utóbbit egyébként szinte biztos, hogy sikerül teljesítenie a kampánynak, mivel a lejártáig még több mint 14 nap van hátra..

Amennyiben pedig érdekelne, hogy miként is működik a FromSoftware zseniális alkotásának társasjátékos verziója, akkor érdemes lehet megnézni a készítők által közzétett játékmeneti összefoglalót (fent), vagy ellátogatni a gyűjtés honlapjára, ahol rengeteg izgalmas tartalom várja még az érdeklődőket.

1.
1.
delphijos
Hát nekem ez még mindig tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...