Befutott a PlayStation Plus májusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 2.
  • Akció
Link másolása
Ebben a hónapban egy multira kihegyezett főzős játékot, illetve az utóbbi évek egyik legjobb belső nézetű kalandjátékát kapják a PlayStation Plus-tagok. A What Remains of Edith Finch bizonyára maradandó élményt nyújt.

Két igazán remek indie cím lesz májusban a PlayStation Plus-tagok jussa. A kaotikus multiplayer főzősdi, az Overcooked eredetileg 2016-ban jelent meg, a feladatunk az, hogy kaját készítsünk a barátainkkal közösen egy étterem számára - a kapkodás garantáltan sok mókás pillanatot eredményez. 

A második cím a What Remains of Edith Finch, amely a Giant Sparrow díjnyertes sétaszimulátora. A sztori szerint egy ősi átok kísérti a Finch-famíliát, mi az utolsó életben maradt családtagot, Edithet irányítjuk. Ki kell derítenünk, hogy rokonaink miért és miként haltak meg. Nemcsak simán bejárjuk a kúriát, számos visszaemlékezős jelenetet élhetünk át, melyek során testet ölt a szomorú történet.

A játékokat május 7-től lehet bezsákolni, és addig érdemes pótolni az áprilisi kínálatot

33.
33.
delphijos
#10: "nézd meg miket dobálnak a gamepassba"

A GP nagyon jó, csak nem értem ide hogy jön. A gold meg a + már régen csak a multiról szól, szinte csak "alibiből" adják ezeket hozzá. Felesleges a vita. Lehet háborogni a fizetős multi miatt, konzolon ez van. Az "ingyen" játékok meg olyano amilyenek. Ha valaki multi nélkül csak játszani akar, akkor inkább a GP-re vagy Now-ra fizessen elő. Ennyi.
30.
30.
supair
Kíváncsi vagyok hogy jön be.
23.
23.
supair
És mielőtt még kigugliznád......itt nem egy szimpla doboz piacon való szerepléséről beszélünk.Emeszd meg mert pont ez alatt a hír alatt erről vitázni nem szeretnék.
22.
22.
Yanez
Az Overkukidért még én fizetnék, hogy ne adják ingyen se. A másikról viszont sok jót hallottam, volt idő amikor meg is akartam venni, de feledésbe merült az egész. No majd most!
21.
21.
supair
Komolyan nem basztatni akarlak de a piaci részesedés nem az eladott konzolok számával egyenlő.Ennyi.
18.
18.
supair
#17: A Finch tényleg egy jó gém........Sonysok töltsetek és próbáljátok az első óra után visz magaval úgy is. Amúgy Kawada és a fele piaci részesedés....mai nap legjobb vicce.
15.
15.
Bnecne
Amúgy ez már nem görbetükör kategória. Ezen az oldalon ez az átlag. Látod valaki egy rossz szót szólt és jöttek a sony szent sereg tagjai a PS védelmére.
7.
7.
Duken
#4: Csak trollkodik.Flémel nehogy beugotjatok neki. A sony ponykat figurázta ki, nem túl eredeti, unalmas módon. :)
2.
2.
Kovbaj
Indi indi indi, hogy a kurva anyátokat. XD Még jó hogy emelték a Plusz árát és kevesebb játékot is adnak. Én Ps+ előfizető vagyok jó pár éve Ps3 érátol kezdve miota van ez a szolgáltatás, csak is a multi miatt fizetek elő rá, de én csakis digitális játékokat veszek. Nem vagyok pennyfucker. Arrol volt szó hogy lassan a következő Gen váltás kapujában nem lesznek Indi játékok. Akkor most mi van? Egy csomo Remaster, és Ps exkluzív cim van már nyugdíjas pályán, tény hogy sokat közülük megvettem anno megjelenéskor. Kérdésem az itt kommemtelökhőz hogy miért ekkora zsidók ülnek a Sony vezetésénél? Köszönöm a válaszókat.
1.
1.
Hunszi
Ha az értéket nézem, brutálisan gyenge kinálat, de ha azt, hogy az Overcooked egy írtó fun játék, akkor elmegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...