Új dizájnt kap a rémálomba illő filmes Sonic

  • Írta: szlav
  • 2019. május 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Az első képek és az előzetes óta az internet a Sonic-film miatt hangos. A készítők pedig tisztán vették az üzenetet: a Sega villámgyors kék sündisznója új külsőt kap a novemberi premierre.

A rossz reklám is reklám, néha nagyobb hírverést lehet vele elérni, mint egy jól sikerült promóanyaggal, de a Paramount valószínűleg mégis beijedhetett, miután látták, hogy az egész világ a furcsa, már-már rémisztő Sonicon röhög. A kék sündisznó filmes dizájnját először márciusban láttuk, s már akkor is vakartuk a fejünket, a néhány nappal ezelőtt megjelent előzetest látva viszont alig hittünk a szemünknek.

De ne aggódjatok, nincs még minden veszve! A film készítői reagáltak a negatív visszajelzésekre, így Jeff Fowler, a novemberben vászonra kerülő produkció rendezője Twitteren bejelentette, hogy átdolgozzák Sonic végleges kinézetét: "Köszönjük a támogatást és a kritikát is! Tisztán és világosan megkaptuk az üzenetet: nem vagytok elégedettek a dizájnnal és változásokat szeretnétek. Így fogunk tenni. A Paramountnál és a Segánál dolgozók mindannyian azt szeretnék, hogy a karakter a lehető legnagyszerűbb legyen."

78.
78.
godach
Nem akarom játszani a nagy okost, de szerintem felesleges ezzel a sráccal foglalkozni.
Már a stílusából is árad, hogy még csak véletlenül sem beszélgetni akar, hanem szónokolni. Megmondani, Rámutatni, Meggyőzni úgy hogy nem is érdekli az, hogy te mit mondasz. Szerintem felesleges időpocséklás.
Ha senki nem válaszol neki, akkor megunja és regisztrál vagy visszajön még egy több éves fiókkal, de legalább viselkedik.
73.
73.
user101
Nem olvastam el ezt a több, mint félszáz menstruáló hisztis kamaszlány hozzászólást, de azt sajnálom, hogy a lényegről ilyen baromságra terelődött a szó.

VÉGRE ! Nem az van, hogy az alkotók nem anyáznak a kritikára, hanem magukba néznek és képesek az önkritikára !

T . A . P . S !

Gratulálok és köszönöm Jeff!
Bár csak a két idióta Dumb & Dumber ( db és dbw ) is ilyen intelligencia szinttel áldatott volna meg...
72.
72.
Back2U
Mi a fasz történt itt :D Tudod Liquid annyi a gond, hogy pont te kezdtél volna elmondásod szerint kultúrált beszélgetést, de amint valakinek más volt a véleménye, az hülye.


Van erre egy vicc. Józsi szembe megy a forgalommal az autópályán. Hallja a a rádióban: Vigyázzanak egy idegbeteg szembe megy a forgalommal. Józsi: Nem egy, az összes.
60.
60.
Max3000
Árulja már el ennek a gyökérnek valaki,hogy mi a szarkazmus.
55.
55.
Max3000
#52: Ez az irónia most ütött....
52.
52.
Ooorky
Úgy látom megint összefújta a szemetet a szél.
51.
51.
delphijos
Ja, és ha nálad az az "értelmes kommunikáció" hogy mindenki aki nem veled ért egyet az "idióta", "véglény" , "degenerált" , akkor tényleg nincs miről beszélni. Csak nem értem hogy ilyen baszottul fel vagy háborodva hogy másokkal nem lehet kommunikálni, közben az összes kommented személyeskedő fröcsögés. Szar lehet a környezetedben élni.
37.
37.
godach
Tudod, a gyerekeimet nem fogja érdekelni hogy mekkora lába meg keze van sonicnak. De egy jegy árát kipengetik ők is (vagyis én).
Ők jót szórakoznak én meg azon ahogyan ők. A rajongók előtt még ott a lehetőség... Fanmade...
27.
27.
Thor Vath
Most majd sok munkaórával átdolgozzák a karakert, hogy hasonlítson is Sonicra, végül a megnyugodott “rajongók” (van Sonic fun club valahol?) közül elmennek vagy tizen megnézni a filmet, behozza a film a gyártási költség egy negyedét, hiába viszi Jim Carry a hátán az egészet - és kész. De most őszintén: lehet ebből jó film? Én mikroszkópikus esélyt látok rá.
26.
26.
crytek
Pedig semmi gond nincs ezzel a csobot adél fejű Soniccal
25.
25.
Max3000
Amúgy tényleg egy kicsit paradox,ha visszatekintek az adaptációkra vagy híres frencsájzokra,a legnagyobb fikák mindig a "rajongóktól" jönnek.Vagyis mindegyik úgy adja elő, hogy ő már 678 éve látta amit mi nem,el is vette feleségül az adott műt,aztán jól szétfikázza idióta érvekkel.

Mi ez,ha nem vicces.
15.
15.
delphijos
#14: Jaj, ne már. Ott vannak a szuperhős filmek. Nézz meg pár képregényt, és csodálkozz hogy némelyik egész másképp néz ki mint a filmen.... Itt van egy Batman:
https://tytempletonart.files.wordpress.com/2015/07/batman-66-and-robin-66.jpg

Melyik mozifilmben nézett így ki ?

Most őszintén, ha nem is PONT úgy néz ki mint egy játékban, van aki nem ismeri fel ???? Tényleg ez a legnagyobb probléma ?
14.
14.
#4: Nem remiszto, csak nem ugy nez ki mint Sonic, ennyi. Ez olyan, mintha egy uj Batman filmben Batmanre ranezve latnad, hogy csak nagyvonalakban hasonlitana a mar ismert figurara.
10.
10.
GemForge
9.
9.
ollie92
Kár, jó kis mém lett belőle...
8.
8.
zsocc-nrg
Sonic kinézetétől eltekintve (amit másodszori nézésre sikerült is megszoknom) nekem nagyon bejött a trailer. Szerintem jó lesz ez. Jim Carrey meg hozza a formáját :D
7.
7.
PS4jacksony
#2: A fogai tényleg rátesznek egy lapáttal meg fekete kutya orra is meg a hibrid majom ábrázata.
Az a baj szerintem ,hogy csöppet sem aranyos a figura ezt akik csinálták senkinek nem tűnt fel ami egy átlagembernek első ránézésre ?
6.
6.
Darksiders84
Ilyet mostmár lehet nyugodtan aludni.
4.
4.
Max3000
#3: +1

Ha puskát tartanának a fejemhez sem érteném,mi olyan rémisztő az aktuális sonic-on.Remélem azért valaki elmagyarázza,hogy mit kell nézni rajta,hogy le essen nekem is az a borzadály,ami miatt ennyien kiakadtak.
3.
3.
delphijos
Mondjuk akinek ez rémisztő volt, az tényleg “vakarja a fejét”. Hogy tetszik vagy sem az már ízlés kérdése.
2.
2.
Őrnagy
Jim Carrey szerintem király. De Sonic tényleg fura. Miért vannak ember-fogai? Jó, én felnőtt vagyok, nem biztos, hogy a gyerekeknek sem tetszik.
1.
1.
Firsttime
Ez is ritka mint a fehér holló...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...