Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah-klán

Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 következő játszható frakciója, a Brujah. Seattle vámpírjai közül ők a legerősebbek és legfürgébbek. Igazi lázadók, akik nem tűrik a társadalom élén trónoló kiskirályokat.

Múlt héten már láthattuk a vámpírfrakciók legalsó rétegét, a Thinbloods új jövevényeit, ma viszont betekintést nyerhetünk a veterán vérszívók egyik csoportjába is. A Brujah-klán tagjaival Seattle alvilágában találkozhatunk. Ezek a sikátorokban és földalatti harci klubokban rejtőző alakok nem tűrik az átlag ember felett uralkodó korrupt politikusokat és gazdag kiskirályokat, a változás érdekében pedig bármikor hajlandók bepiszkolni a kezüket.

A Brujah vámpírjainál nincsenek erősebbek vagy gyorsabbak. Az ide tartozó vérszívók akár puszta ököllel is áttörhetik a falakat, vagy a földre csapva hatalmas erejű lökéshullámokat kelthetnek. Néhányan közülük olyan sebesen mozognak, hogy egy pillanatra valósággal eltűnhetnek a szabad szem elől. A reflexeikkel sem szállhat versenybe senki, hiszen a Brujah harcosai bunyó közben úgy osztják az ütéseket, hogy számukra a világ lelassul, vagy akár teljesen meg is torpan.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 jövőre érkezik PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változatban.

4 komment - szólj hozzá!