Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah-klán

  • Írta: szlav
  • 2019. május 3.
  • Videó
Link másolása
Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 következő játszható frakciója, a Brujah. Seattle vámpírjai közül ők a legerősebbek és legfürgébbek. Igazi lázadók, akik nem tűrik a társadalom élén trónoló kiskirályokat.

Múlt héten már láthattuk a vámpírfrakciók legalsó rétegét, a Thinbloods új jövevényeit, ma viszont betekintést nyerhetünk a veterán vérszívók egyik csoportjába is. A Brujah-klán tagjaival Seattle alvilágában találkozhatunk. Ezek a sikátorokban és földalatti harci klubokban rejtőző alakok nem tűrik az átlag ember felett uralkodó korrupt politikusokat és gazdag kiskirályokat, a változás érdekében pedig bármikor hajlandók bepiszkolni a kezüket.

A Brujah vámpírjainál nincsenek erősebbek vagy gyorsabbak. Az ide tartozó vérszívók akár puszta ököllel is áttörhetik a falakat, vagy a földre csapva hatalmas erejű lökéshullámokat kelthetnek. Néhányan közülük olyan sebesen mozognak, hogy egy pillanatra valósággal eltűnhetnek a szabad szem elől. A reflexeikkel sem szállhat versenybe senki, hiszen a Brujah harcosai bunyó közben úgy osztják az ütéseket, hogy számukra a világ lelassul, vagy akár teljesen meg is torpan.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 jövőre érkezik PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változatban.

4.
4.
Juha
#3: Mondjuk előtte volt egy VTM: Redemption is, ami NWN stílusú volt, abból is készült talán valami mod újabb motorral, de nem követtem az eseményeket, lehet félbemaradt. Ott viszont emlékeim szerint keresztes lovagként kezdesz, emberként, és keresed a visszaváltozás módját. Napjainkban/talán a közeli jövőben ér véget a harcunk, ez nem spoiler, mert a trailerekben is benne volt.

A lényeg, hogy az is egy szuper játék volt.
3.
3.
br1Koo
Hát, nekem az elsõ rész kimaradt, de állítólag egy véresen komoly rpg volt így ezt a részt elképesztõen várom. Remélem kapunk egy régi vágású rpg-t személyében, mert elképesztõ ritkaságg lett a műfaj.
2.
2.
hedzsooo
Nálam kb. kapásból a legvárósabb játék lett a Cyberpunk 2077 után PC-re, mióta hallani lehet róla. Érdekes, h nem túl sok a komment ezeknél a cikkeknél de valószínű hogy sokan még pelenkások voltak a korábbi rész környékén..., meg a botrányok/botrányos dolgok mindig sokkal több ember figyelmét lekötik, + 1 játékoldalon is, ld.: ANTHEM - BioWare cikkek, v. pl. + az Epic Games Store-al kapcsolatos cikkek, azokon szeretnek sokan csámcsogni...

Mindegy, én csak szép csendben, türelmesen várom közben ezt, + a Cyberpunk 2077-et. Ezt már elő is rendeltem PC-re, amint lehet, a Cyberpunk 2077-et is előrendelem, csak azt majd gyűjtőiben, mint annó a Witcher 3-at is. :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...