Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah-klán

Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 következő játszható frakciója, a Brujah. Seattle vámpírjai közül ők a legerősebbek és legfürgébbek. Igazi lázadók, akik nem tűrik a társadalom élén trónoló kiskirályokat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#3: Mondjuk előtte volt egy VTM: Redemption is, ami NWN stílusú volt, abból is készült talán valami mod újabb motorral, de nem követtem az eseményeket, lehet félbemaradt. Ott viszont emlékeim szerint keresztes lovagként kezdesz, emberként, és keresed a visszaváltozás módját. Napjainkban/talán a közeli jövőben ér véget a harcunk, ez nem spoiler, mert a trailerekben is benne volt.

A lényeg, hogy az is egy szuper játék volt.
#3
Hát, nekem az elsõ rész kimaradt, de állítólag egy véresen komoly rpg volt így ezt a részt elképesztõen várom. Remélem kapunk egy régi vágású rpg-t személyében, mert elképesztõ ritkaságg lett a műfaj.
#2
Nálam kb. kapásból a legvárósabb játék lett a Cyberpunk 2077 után PC-re, mióta hallani lehet róla. Érdekes, h nem túl sok a komment ezeknél a cikkeknél de valószínű hogy sokan még pelenkások voltak a korábbi rész környékén..., meg a botrányok/botrányos dolgok mindig sokkal több ember figyelmét lekötik, + 1 játékoldalon is, ld.: ANTHEM - BioWare cikkek, v. pl. + az Epic Games Store-al kapcsolatos cikkek, azokon szeretnek sokan csámcsogni...

Mindegy, én csak szép csendben, türelmesen várom közben ezt, + a Cyberpunk 2077-et. Ezt már elő is rendeltem PC-re, amint lehet, a Cyberpunk 2077-et is előrendelem, csak azt majd gyűjtőiben, mint annó a Witcher 3-at is. :-)))