World War Z - ez várható a következő pár hónapban

Remekül startolt a World War Z, a Saber Interactive pedig megújult lelkesedéssel szállítja majd a megjelenés utáni tartalmi frissítéseket. Máris megtudhattuk, hogy mivel gazdagodik a játék július végéig.

Még a játék fejlesztőit is meglepte, hogy milyen remekül startolt a World War Z az első hetekben. Így tehát nem kell attól félnünk, hogy a Saber Interactive magára hagyná a kooperatív lövöldét, sőt, a következő 90 napra már meg is van a tartalmi frissítések ütemterve.

Májusban megérkezik a tokiói epizód utolsó fejezete, amely során megismerkedhetünk egy új zombitípussal is, de a történetszál lezárásával még nem értek véget az újdonságok. Júniusban egy újabb, extrém nehézségi fokon próbálhatjuk ki magunkat, az azt követő hónapban pedig megérkeznek a heti kihívások is.

A három hónap során ezenkívül folyamatosan érkeznek majd az új karakterkinézetek és fegyverskinek, az új stukkerek, illetve a régiek alternatív variánsai. A fejlesztők emellett már javában dolgoznak egy új hordamódon és a privát lobbik bevezetésén is. A PC-s verzió ezen felül némi technikai opcióval is bővül, hamarosan érkezik például a sokak által hiányolt FOV-csúszka is.

4 komment - szólj hozzá!