World War Z - ez várható a következő pár hónapban

Remekül startolt a World War Z, a Saber Interactive pedig megújult lelkesedéssel szállítja majd a megjelenés utáni tartalmi frissítéseket. Máris megtudhattuk, hogy mivel gazdagodik a játék július végéig.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#3: Köszi. Akkor végül is akinek tetszett a L4D annak ez is fog. Szuper. Feltolom kívánságlistára :D
#3
#2: Én jatszom. Ha vannak haverok akkor velük. De most már days gonet tolnak. Idegenekkel necces. Ha jól jatszanak akkor nincs gond. Figyelni egymasra, együtt maradni. De ritka ez. Delutan is tök faszan vedtuk ketten az egyik oldalt ahol tört be a hullám. Erre hátulról elkapott egy nagydarab "bull"(pancelos,kommandos zombi) es püfölt. A tarsam meg le se szart (ilyenkor Vöröskereszt villog,hogy vki a földön van, plusz üvölt a karakter,hogy BULL!). Utanam őt is leszedte. Na ilyenkor már ketten vannak a tobbiranyu rihhammal szembe. Eselyuk se volt. Ha jól müködik a csapat élvezetes a játék, ha szarul akkor kínlódás. Szokasos 4fős co-op.
Offline is élvezetes. A tarsak mindig hagynak jatszani, nem rajtuk mulik ha kitör a roham. Ha szarba vagyok akkor daralnak. Ha nem hasznalok hangtompitot ők se fognak. Farmolni es kb hard fokig jól működik.

Multi. Ez ilyen ....ok,ok. Elvileg jó. Csak a pályák kicsik,meg villog a piros életerő a játékosok fölött igy barhonban kiszurhatoak. Itt is kulon skill-fa van. Kulon kasztok eltérő fegyverekkel. Szokasos multis módok,de inkabb csak tdm megy.
4v4, de kb kétszer jon egy zombihorda is át a pályán.
Ennyi.

Roadmap szerint jon majd kulon horda mód később. Elobb a hiányzó japán pálya jön egy uj fajta zombival. Alapból van a sima zombi. Aztán a radugro akit a tarsak szednek le. A bull aki massziv es tankszeruen lerohan,felkap , pufol mig le nem szedik a tarsak.
A sikolto. Aki a háttérből hivja az utanpotlast.
A vegyvedelmis aki halálakor zöld mérgező trutyit ont magából.
Az új meg passz. De vmi fertőző jelzőt kapott.

Nemcsoda,hogy jól fogyott mert igazából mint zombis 4es co-op kol működik. Hiánypótló. Payday óta nem jött hasonló szerintem.
#2
Fura hogy ilyen jól startolt, de nem gond ha lesz a Days Gone után is valami zombiként.
Innen, próbálta már valaki?
#1
Sajnos sokan nem képesek a tobbiekre figyelni. Közepes (hard) fokon haverokkal setagalopp. Idegenekkel -ha ossze vissza rohangalnak- ultrahard.
Meg amugy miafa.ert mozognak jobbra/balra? Beidegzodesbol zombik ellen. Basszus. Mintha visszalőnének.
Elkenben a botok kurvajok. Rajtuk nem mulik ha lopakodni kell. Nagyon jó tarsak