Hamarosan bejelentik az új Call of Dutyt

A sorozat következő darabját, ami nagy valószínűséggel a Modern Warfare 4 lesz, az elkövetkezendő hetekben jelenti be az Activision. Ezt maga a kiadó illetékese erősítette meg a befektetőknek tartott meetingen.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
#15: Hat neha hiaba taktikazol ha egy gyoker campelo lelo a fraszba, vagy moged spawnolnak, amugy azt codban is... gears of warban legalabb kiirja hogy spawn turned, azaz h figyejje mert moguled fognak jonni.
#19
#4: Hat igenyesnek nem mondanam, középszerű lett. Loveselmeny jo, de hogy ezek a figurak katonak lennenek, akkor en meg FBI ugynok.
#18
#10: Tehát mivel az elmúlt 10 évben COD-ból adtak elba legtöbbet, az a legjobb játék? Ez aztán érv... Tetrisből 500 millió ment el. Az a legjobb akkor.
#17
#15: A baj itt, hogy az egyik a multis élménnyel kritizálja a játékot, a másik meg a single történettel védekezik.
Igy meg csak az emberek elbeszélnek egymás mellett.

Nekem a MW mindhárom része a single és a történet miatt jött be és sosem próbáltam a multit. Akinek az nem jön be, legyen boldog a BF-el.

Viszont nagyon remélem, hogy a többi elöttem szólóhoz hasonlóan ismét kiadnak egy nagyon jó single kampányt, realisztikus kerettörténettel, nem pedig a lézeres, robot-lövöldözős pityu-pityu hagokat produkálós fegyveres IW-et fas..ot.
#16
#10: Sajnos rosszkor adták ki. Pont a BF1 elszipkázta, és egy viszonylag új IP második része volt, amivel kevesen játszottak. Bár akkor ennyi erővel a This is the police is szar mert kevesen játszanak vele.
#15
#10: Mivel a CoD egy leegyszerűsített, pörgős tyúkudvar lövölde. Nem kell sokat agyapni, spawnolsz, meghalsz, spawnolsz. BF eléggé összetett, tapasztalatot és taktikát igényel. Egy új játékos képes lespawnolni a bázison és a hordókat lőni, majd 5 percig futni egy zászlóhoz a nyílt mezőn. Aztán leszedi egy camper és rage quittel. Így van ez a művészettel és a kúltúrával is, az igénytelen, könnyű tartalmat várják az emberek, nem pedig az érdekes és oktató dolgokat.
#14
Már 10 éve is untam mint a sz.rt. Idegesítő hogy még mindig nem látnak tovább a 20 éves címeknél
#13
#10: Mondjuk a Titanfall 2 -nél a kiadó cseszte el, hogy borzalmasan rosszkor adták ki.
#12
#9: Pontosan, különösen az MW széria. Kicsit félek is tőle mert a 3 ban szépen lezárták a sztorit és ha jól emlékszem nem is maradtak elvarratlanan szállak, úgyhogy kíváncsi leszek mivel jönnek elő. Ha jön a semmiből egy random új ultranacionalista és megint Price nak kell megmentenie a világot valami új arcal az oldalán az eléggé olcsó lenne.
#11
Régen battlefieldet toltam. Azt meguntam, hogy alig változott és a kasztokat minden részben varialtak. Plusz kezdett visszafejlodni bc2 ota. Atmentem codra és azóta vissza se tertem bf-re. Miért? Mert megszoktam a könnyed iranyithatosagot, a gyors lövöldözést, a stabilabb jatekot. Bf-bol már bármi kijöhet nem tudok visszamenni mert annyira lomhabb,hogy hiaba hardcore nem tud érdekelni. És masok is igy vannak. Szimplán nehezebb visszaszokni az elethubb stilusra.
#10
#8: Az ilyen "internet,meg youtube szerint ez és ez a legjobb" hagyjuk.
Szarral nem játszanak. IW kapásból hangos kisebbségi ellenszélben indult. Ahol lehetett lehúzták. Szokásos: az ír akinek gondja van.
A számok a lenyeg. IW-t még igy is többen tolták mint az akkiri megvaltokenkt vart bf1et. Titanfall2-vel semmi gond nincs. Nagyszerű játék. Cssk harmad annyian se jatszottak meg evek mulva se.
Ha vmi szar aztal nem jatszanak. ott az Anthem peldaja.
#9
Bárki bármit mond én a single részével, mindig elvoltam... mondjuk lehet a multi szar azt egy részével próbáltam csak, de nem az én világom így nem is játszottam sokat vele. De a single szerintem, mindig jó volt lehet szidni a játékot, de kb. az összes jó volt ebben a tekintetben.
#8
#4: És a titanfall 2? Abban még él is van a CoD-dal szemben. Pont mikor az Infinity Ward összekapott az Activisionnel, és kiváltak a nagy agyak (akik mellesleg átmentek az EA-hoz), pont akkor kezdett a CoD hanyatlani. Ghost, Advanced Warfare, Black Ops 3, Infinite Warfare. Aztán hoppá, leteszi a Respawn a Titanfall 2-t, ami az év legjobb FPS-e volt. Nem csak szerintem, az egész youtube szerint
#7
#6: Ez van mindenhol nem csak itt. Az ember genetikailag ilyen. Egyszerűen nem képes elviselni, hogy másnak mások a nézetei, igényei stb. Ezért a másikat hazugnak, szemétnek, köcsögnek buzinak mindennek elhordanak...Én már megszoktam és csak mosolygok rajta :)
#6
#5: Nem szoktam másokat szidni de azt észre vettem,hogy ezen az oldalon mindenki csak fikázni tud mindent magyar stílusban.egyszer se olvastam még pozitív kommentet legyen szó bármilyen témárol is.ettől értelmesebb,hogy fogalmazzam meg az igazságot? :)
#5
#4: Mégis mi a tököm az a "lövésélmény"?
Mármint azon kívül, hogy egy halandzsa, mivel képtelen vagy értelmes érvekkel alátámasztani a mondanivalódat, ezért írsz valami hülyeséget, majd másokat szidsz ha nem a te alacsony értelmi szinteden vannak...
#4
#1: Battlefield szokás szerint megint elbaszta mint mindíg.A black ops 4 igen csak jól sikerült.Igényes lett.Bárki bármit mondhat minden évben a call of duty hozza a legjobb multiplayer gamet.Lövésélményben verhetetlen.Van aki divatból fikázza van aki meg nem tud játszani vele és azért.
#3
Végre újra lesz single COD!
#1
Szokásos éves pénzlehúzó szemétrakás, inkább három évente jönne egy BF 1-V szintű produktum és akkor nem tartana ott a franchise ahol.