Fallen Order - jövő hónapban érkezik a gameplay

  • Írta: szlav
  • 2019. május 5.
  • Teaser
Link másolása
Úgy tűnik, hogy június elején végre befuthat a Star Wars Jedi: Fallen Order első igazi játékmeneti bemutatója. Ekkor zajlik ugyanis az EA Play, ahova kiviszik a Respawn várva-várt játékát is.

Az EA hivatalosan is megerősítette: a június 7-9. közt zajló EA Play bemutatójára kiviszik a Star Wars Jedi: Fallen Ordert is, ráadásul nem csupán egy átvezetőkből összeollózott klipet kapunk: ha minden igaz, akkor vágatlan játékmenettel demózzák majd Cal történetét. Ha lemaradtatok volna a Star Wars Celebration alkalmával levetített első előzetesről, akkor feltétlenül pótoljátok - elég biztató anyagról van szó!

Habár klasszikus konferenciát nem tart idén az Electronic Arts, ezen felül is eseménydúsnak ígérkezik az idei EA Play: bátran feltételezhetjük, hogy a második félévre szánt nagy dobásaikat erre az eseményre szánják.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én fut be PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

19.
19.
Ps fanboy
Ha egy kiadó ilyen IP-ken csücsül, mint a Star Wars, Mass Effect, Dead Space, nem teheti meg, hogy csak multi gameket gyárt. Mert ezektől a címektől az emberek sztorit és kampányt is várnak. Az EA-nek így is elég hátránya származott ebben a genben abból, hogy mesterségesen akarta különválasztani a multi és sztori játékosokat, és csak az egyik oldalt kiszolgálni, ezt egy Apex-nál meglehet csinálni, de egy Star Wars-nál nem. Remélem a következő generációban megjön az eszük és felélesztik mondjuk a Dead Space-t, mert látható, hogy a singleplayer játékokra nagy kereslet van, ahogy az igényes horrorjátékokra is. Talán ha egy horrorjáték megbukott ebben a genben akkor már sokat mondok, az is az Evil Within 2 volt, bár az tényleg szar volt, de a többi mind sikeres lett. És egy Dead Space az űrmiliőjével, ami a sci-fi horror műfaját tekintve igen ritka, tuti siker lenne, feltéve ha jó a játék ugye. Én nagyon remélem, hogy a kövi genben legalább azt feltámasztják, a többi nem is érdekel.
15.
15.
user101
Nem akarok senkit elkedvteleníteni, DE mit csinált eddig a Respawn ?

Két Titanfallt és egy Apex-et ? Én nem lennék a helyetekben ennyire derülátó, simán benne van, hogy nem nőttek még fel a feladathoz és hát ügye ott van a fejük felett az EA és a Disney !!!

Inkább várjunk kevesebbet és írjuk le, hogy aztán kellemesen csalódjunk, mintsem olyan elvárásokat támasszunk amit aztán nem tudnak meglépni... Én amondó vagyok... :)
2.
2.
kirschakos
#1: Ezzel nem vagy egyedül!! :)
1.
1.
Back2U
Fhuuuu de kurvara varom mar!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...