Jókora frissítést kapott a Hunt: Showdown

Befutott a Hunt: Showdown 6.0-s frissítése, amely egy maroknyi új fegyverrel, kütyüvel, képességgel, na meg egy félelmetes főellenféllel teszi izgalmasabbá a vadászatot.

A Crytek élesítette a Hunt: Showdown 6.0-s frissítését, így most ismét érdemes lesz visszatérni a mocsárvilágba, hogy rendet tegyünk az ott lapuló rusnyaságok közt. A legnagyobb veszélyt az új főellenfél, az Assassin jelenti majd, aki az árnyékok közt lapulva, vagy sötét energiává alakulva csap le a felkészületlenekre. A fejlesztőbrigád korábban már kiadott róla egy látványos előzetest, így ezzel kezdenénk az ismertetőt mi is:

Nem szívesen futnánk össze éjszaka az Assassinnal, de a Hunt: Showdown vadászai szerencsére mindig felkészülten érkeznek a helyszínre. Mostantól magunkkal vihetjük a LeMat Mark II Revolvert, vagy a Lebel 1886 Bolt-action Rifle-t is. Az előbbi hagyományos pisztolylövedékekkel durrogtat majd, de meglephetjük az ellenfeleinket egy közeli sörétes lövésével is. A Lebel egy hagyományos, de megbízható puskának tűnik, mellé viszont magunkkal vihetjük a Bomb Lance-t, amely egy egyszerű szurony kialakítását ötvözi a robbanófejes számszeríjak tűzerejével.

Ezen felül kapunk még néhány csapdát, illetve egy hordozható lőszerdobozt is, valamint három új traitet, amelyekkel előnyhöz juthatunk a halottak kifosztása után, vagy akkor, ha az életerőnk kritikusan alacsonyra csökken. A teljes patch note-okat ide kattintva olvashatjátok.

A Hunt: Showdown egyelőre kizárólag PC-n érhető el, de hamarosan megérkezik az Xbox One-os változat is.

1 komment - szólj hozzá!