Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Az első rész nálam 10/10, több platformra is megvan. A 2. részt a 2. világnál untam meg végleg. Hiányzott belőle az első részre jellemző kiváló felépítés, inkább egymásra dobált szintek sorozatának tűnt az egész, amelyek valahogy sokkal unalmasabbak voltak... Nem akarom bántani az EA-t ( de fogom), de ezt is elbatyta, mint azóta sokmindent.
#6
#4: Hozzátenném azért hogy szerintem az a tps remek lett, és az egyetlen multi shooter volt amit az UT2004 óta élvezni tudtam.
#5
Sztem a masodik resz nagyon jo volt. Lehetet benne fizetni ige de enpl vegigtoltam az osszes palyat tranzakcio nelkul.
#4
Igazad van Nyarlako. EA kicsinálta. PVZ 2 mikrótranzakciós és csak mobilra kiadott fos lett. Utána meg TPS Shootert csinált belőle az EA. Normális folytatás dukált volna az első rész stilusában.
#3
#1: Remélem nem te típusod fogja írni a történelmez.
#2
#1: A Popcapnek legyél hálás érte. Az EA megölte azzal hogy grindos-mikrotranzakcios játékká tette a másodikat akármit is akart a fejlesztő.
#1
Általánosban erre mentek el az info órák. Csapkodtuk a régi egereket, annyira izgultunk a végén. Imádtam. Kevés dolog egyike, amiért igazán hálás vagyok az EA-nek.