A Blizzard kiterjesztené az Overwatch univerzumát

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 6.
  • Hír
Link másolása
A kiadó illetékese a befektetőknek tartott konferencián elhintette, hogy az Activision Blizzardnak még mindig nagy tervei vannak az Overwatch univerzumában. Bővülni fog a meglévő játék, de később új vizekre is evezhet a frencsájz.

Szerintetek egy máig sikeres multis shooter nem kap új tartalmakat a jövőben? Az Overwatch még mindig sikeres, és a kiadónak nagy tervei vannak vele a jövőben is. Ezt maga az Activision fejese, J Allen Brack erősítette meg a minap a befektetőknek tartott eligazításon. 

Mint fogalmazott, "továbbra is rengeteg erőforrást ölnek" a játék támogatásába, hogy a "közösség és a frencsájz tovább növekedjen". Ez nem csupán azt jelenti, hogy további hősök és térképek várhatóak az aktuális üzleti évben, hiszen a meglévő játék mellett "egyéb munkára" is összpontosítanak a fejlesztők az Overwatchcsal kapcsolatosan. 

Ez az "egyéb munka" felettébb érdekes. Lehetséges, hogy már javában készül egy mellékág? A bejelentésre azonban még várnunk kell, a Blizzard korábban kijelentette, hogy nem lesznek kint az idei Gamescomon, csak BlizzCont rendeznek 2019-ben.

3.
3.
B-Shaggy
Érdekes kis világot csináltak, nem bánnám ha lenne pár sztorialapú láték is benne.
2.
2.
gobrats
Biztos lesz valami nagyobb újdonság, rengeteg álláshirdetés van egy ideje az Overwatch csapathoz
1.
1.
Mortis
Csak találjanak ki új játèkmódokat, mert az arcadera ès competitivera napok alatt ráunok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...