Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.

Több hónapnyi megfeszített munka után a stáb és a színészek elköszöntek Magyarországtól, ahol a The Witcher-sorozat forgatása zajlott. Hét hónapig tartottak a munkálatok különböző helyszíneken. 

A forgatást követő Redanian Intelligence szerint az egyik epizód rendezőnője, Charlotte Brändström a távozó repülőgépről kapta le a várost, de a többiek sem voltak hálátlanok. Adam Levy és Royce Pierreson színészek már az üres székekről posztoltak egyet az Instagramra. (Utóbbi a varázsló, Istreddet alakította.) Levy emellett a búcsúpartit is megörökítette, amit a budapesti Hotsy Totsy bárban tartottak. 

Lapértesülések szerint ezen a hétvégén álltak le a kamerák véglegesen, de még rengeteg utómunka vár a sorozatra, amely a tervek szerint idén ősszel kerül fel a Netflix kínálatába. Ezek szerint a marketinggépezet nyáron indulhat be - a San Diego-i, vagy a New York-i Comic-Conon talán már egy előzetesnek örülhetünk. 

11 komment - szólj hozzá!