Brit toplista: az élen a helyzet változatlan

Közel 60 százalékkal estek vissza a Days Gone eladásai, de miután múlt héten nem volt komolyabb premier vagy leárazás, végül simán megtartotta vezető helyét a SIE Bend Studio játéka.

Játékmegjelenések szempontjából visszafogott és csendes volt a múlt hét, így hiába zuhant 60 százalékot a Days Gone eladási mutatója, a SIE Bend Studio nyitott világú akciójátéka így is simán megőrizte az első helyet. Ugyanezt tette a Mortal Kombat 11 és a FIFA 19 is, vagyis a dobogós helyeken nem történt változás, de még helycsere sem, pedig a Mortal Kombat 11 eladásai 74 százalékkal estek vissza.

A Red Dead Redemption 2 is maradt a negyedik pozícióban, míg a Grand Theft Auto V egy kisebb leárazásnak köszönhetően az ötödik helyre ugrott fel, köszönhetően annak, hogy 14 százalékkal emelkedtek az eladásai a játéknak. Ezúttal egyedül a Final Fantasy XII: The Zodiac Age számít újonnan érkezőnek, igaz, ez kicsit sántít, hiszen csak a Nintendo Switch-változat mutatkozott be a múlt héten. A játék a 15. helyen kezdett.

  1. Days Gone
  2. Mortal Kombat 11
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Redemption 2
  5. Grand Theft Auto V
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. New Super Mario Bros. U Deluxe
  8. Tom Clancy's The Division 2
  9. Forza Horizon 4
  10. Anthem
18 komment - szólj hozzá!