Brit toplista: az élen a helyzet változatlan

Közel 60 százalékkal estek vissza a Days Gone eladásai, de miután múlt héten nem volt komolyabb premier vagy leárazás, végül simán megtartotta vezető helyét a SIE Bend Studio játéka.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
Szerintem is abszolút hangulatos élvezetes játék a Days Gone. Az hogy sokan a storyt okolják a pozitív kicsengésért sz szerintem azert van mert kapott magyarosítást, így végre értik is a játékosok miről van szó. És ez az első ilyen témájú játék magyarul, amiért nem tudok elég hálás lenni. Remélem veszik az adást azok akiknek vennie kell ahhoz hogy több magyarosított játék legyen. Dramaturgiai hatásban a Lost of Us azért sokkal nagyobbat ütött,istenem milyen léenne azt magyarul végigtolni:)). A hibákkal kapcsolatban nekem Ps4 pro-m van, és hát történtek nálam is érdekes dolgok,bugok stb de ami inkább idegesítő hogy Dec a leghülyébb időpontokban ordítva beszeél mintha a motoron ülne m iközben éppen rejtözködik, vagy ami nagyon furcs hogy soszor nem passzol a szájmozgás a gesztikuláció az elmondott szöveggel, a mellékkarakterek estében, pl ha megmentesz valakit, ott hálálkodik majd szétesik annyira, mármint a szinkron , a karakter meg ott áll bután szinte mozdulatlan szájjal stb:(( Ami mondjuk a legzavaróbb hiba volt hogy 2szer is előfordult hogy dumáltak és nem volt felirat, pl mikor O,brian elmondja mi a fa...ért akart találkozni velem. Hát k..va idegesítő volt. Azt semmiképp nem mondanám hogy a legjobb exkluzív a generációban, pl God Of War, Spider Man, amiknél minden baromira klappolt, de azért nagyon beszippant és hangulatos illetve néha keményen fosatos game lett...
#13
Jav: hosszantòak=bosszantòak
#12
5+6+7 !
A vèlemènyekből kiindulva nekem az jön le, hogy a jàtèkot az erős törtèneti szàl miatt szeretik sokan, maga a jàtszàs benne màsodlagos, a technikai hibàk meg vàltozòan hosszantòak. Nekem is pro-m van, kicsit tartok a többek àltal jelzett, erre a konzolra èrtve tapasztalt Days gone fèle problèmàktòl. Jobb ha tovàbbra is kivàrok emiatt, de mindenkèppen vègigjàtszom.
Ha a szòkimondò, sokszor erősen kritikus hangvètelű VerIstvànnak is tetszett összessègèben, akkor rossz game nem lehet. :)
#10
#7: Ebben lehet valami amit mondasz. Nekem amúgy Pro van és nem a legelső szériás 1 éves néha nyűszít vísít ijesztően de a DG nem fagyott le teljesen gép nem kapcsolt ki csak a szokásos többi viszont ha tényleg gép közötti eltérések miatt van egyeseknél így másoknál úgy akkor is Pron kéne ugyebár símábban hibamentesen futnia vagyis ez lenne elvárható.
#9
Mario Kart 8 még mindig ott van.
#8
Minden játék ami elsőként nyitott megkapja a folytatásban a "zuhant" jelzőt. De miért is? Ezzel mindig azt sugalljatok,hogy bukott 2.hétre. Holott csak simán premierkor többen vedznek játékot mint rá egy hétre.
#7
#6: Én is hallottam, hogy voltak olyanok, akiknek semmi gondjuk nem volt a játékkal, majd az 1.06-os patch után egyszercsak kikapcsolt a gépük játék közben, vagy szimplán lefagyott.
Én a szerencsések között vagyok, sem patch előtt, sem utána nem tapasztaltam néhány jelentéktelen glitchnél többet.
Viszont furcsa, hogy volt, akinek állandóan problémája volt vele, volt, akinek soha, és persze olyanok is, akiknek patchről patchre változott a hibák mennyisége. Sokszor mondják, hogy konzolra azért jó fejleszteni, mert csak egyféle hardverre kell figyelni, de nagyon úgy tűnik, hogy a félgeneráció, és a különböző változatú PlayStation-ök mégsem ugyanúgy reagálnak bizonyos dolgokra.
#6
Én nem tudom mi a fenét javítgatnak de mintha a másodiktól szinte csak egyre több a látható és tapasztalható kis apró hibák.
#4
Jò helyen àll a Days gone az eladàsokat illetően, viszont egy kimutatàsban az is fellelhető, hogy a mùlt hetihez kèpest 64%-al esett vissza az eladàsok mèrtèke. Igaz, kèt hete került piacra, ìgy az első napok èrtèkesìtèseivel nem igazàn lehet versenyezni a napok mùlàsàval. Meg valljuk be, jòkor jelent meg, hiszen ütősebb game nincsen most a piacon mi megszorongathatta volna. A RDR 2 viszont mèg mindig szèpen teljesìt. Ja, a Days gone-t èn a jövő hònapban fogom tàmogatni. :) Addigra technikailag kiforrja magàt 80%-ban.
#3
Jó lenne, ha a Days Gone jó eladásokat tudna produkálni, az megágyazna egy második résznek, ami nagyon kellene neki. Meg nekem. :D
#2
#1: Hát nagyvonalakban ez a legjobb exkluzív stuff a generációban....