Biztosan új Ghost Recon-játékot mutat be a Ubisoft

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 7.
  • Teaser
Link másolása
A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi beharangozója tényleg a Ghost Recon-sorozathoz kötődik. A nagy bejelentésre most csütörtökön, helyi idő szerint 20:30-kor kerül majd sor.

A döcögősen indult Ghost Recon: Wildlands végül hasonló utat járt be, mint a Rainbow Six: Siege, vagyis a visszafogott rajt ellenére a Ubisoft kitartott a játék mellett, és nem csak folyamatosan javította a hibáit, de rendszeresen látta el a kitartó rajongókat újabb és újabb tartalmakkal. Épp napokkal ezelőtt mutatkozott be az Operation Oracle frissítés.

A játékosok legnagyobb örömére azonban most csütörtökön jó eséllyel egy teljesen új Ghost Recon-játék is bemutatkozik, miután kiderült, hogy a Skell Technology nevű fiktív cég pár nappal ezelőtt elindított weboldala tényleg a franchise bővülésére célozgatott.

A Ubisoft egy Twitter-üzenetben egyértelművé tette, nem a sokak által várt Splinter Cell-sorozat és Sam Fisher tér vissza, hanem a Ghost Recon kapcsán lepleznek le valamit. Hazai idő szerint este 20:30-kor lesz érdemes a livestreamekre tapadni, de természetesen mi is beszámolunk majd a fejleményekről.

6.
6.
Thor Vath
Én is várom, de mert nekem a Wildlands egy kicsit mostohagyerek. Eddig, azt hiszem, az összes Ghost Recont végigtoltam a létező összes nehézségi fokozaton, a Wildlandsnek meg vagy hatszor futottam neki, mert nem akartam elhinni, hogy unalmas, de minden nekifutásra csak kb 5%-ot haladtam előre és uninstall. Pedig nagyon szerettem volna szeretni. Remélem, az új GR kicsit se lesz olyan, mint a Wildlands...
5.
5.
Macifasz
Bár egy új Splinter Cell-t várok már remegve évek óta (és sztem nem vagyok egyedül ezzel), de mivel a Wildlands kellemes meglepetésként ért annó, így kíváncsi lettem nagyon. :-)
3.
3.
Ooorky
1.
1.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...