Biztosan új Ghost Recon-játékot mutat be a Ubisoft

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a korábbi beharangozója tényleg a Ghost Recon-sorozathoz kötődik. A nagy bejelentésre most csütörtökön, helyi idő szerint 20:30-kor kerül majd sor.

A döcögősen indult Ghost Recon: Wildlands végül hasonló utat járt be, mint a Rainbow Six: Siege, vagyis a visszafogott rajt ellenére a Ubisoft kitartott a játék mellett, és nem csak folyamatosan javította a hibáit, de rendszeresen látta el a kitartó rajongókat újabb és újabb tartalmakkal. Épp napokkal ezelőtt mutatkozott be az Operation Oracle frissítés.

A játékosok legnagyobb örömére azonban most csütörtökön jó eséllyel egy teljesen új Ghost Recon-játék is bemutatkozik, miután kiderült, hogy a Skell Technology nevű fiktív cég pár nappal ezelőtt elindított weboldala tényleg a franchise bővülésére célozgatott.

A Ubisoft egy Twitter-üzenetben egyértelművé tette, nem a sokak által várt Splinter Cell-sorozat és Sam Fisher tér vissza, hanem a Ghost Recon kapcsán lepleznek le valamit. Hazai idő szerint este 20:30-kor lesz érdemes a livestreamekre tapadni, de természetesen mi is beszámolunk majd a fejleményekről.

6 komment - szólj hozzá!