Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#39
#38: Sajnos az eredeti, vágatlan videót nem találtam meg, de ez is sokat elmond:
https://www.youtube.com/watch?v=A75r7cXQMds
#37
#10: Csak ha nő vagy :) Mert ha férfi, azért is téged ítélnek el: összevállaztad a kezét.
#36
#31: De kár, hogy mindenhol törvény tiltja ugyanazért a munkáért eltérő fizetés adását.
+bérbeli különbség oka általában az, hogy a férfiak többet túlóráznak...
#33
#31: Erre mindig azt szoktam kérdezni, hogy ha a nők 16%-al kevesebbért ugyan olyan jól elvégzik ugyanazt a melót mint a férfiak, akkor a nagy kapitalista cégek miért nem csak nőket alkalmaznak?
#30
#21: Ez a kevesebb bér, kisebb megbecsülés a nőknek akkora baromság, hogy az hihetetlen. Ahol így is van, az nem azért van 99%-ban mert az illető nő, hanem mert nem áll ki jobban magáért, nem kér többet. Kétségtelen, hogy a főnök könnyebben tudja tartani a bértömeget, ha vannak akik nem kérnek emelést.
#29
SLi
#28: A többség a rendőrséghez se mer fordulni nemhogy kirakja a közösségi médiába, nem értem miért erre az elenyésző kisebbségre kell koncentrálni.
#27
SLi
#26: azért ez hatalmas túlzás nem tudom honnan veszed, de mondom ha esetleg édesanyád állna elő hogy mi történt vele 5 éve akkor is így reagálnál? Mert amíg szar Hollywood hírességekkel történik addig persze hogy legyint de amikor vele történik nagyon más a helyzet
#25
SLi
#24: Ebben teljesen igazad van, En is utálom a metoo őrületet mert egy valós és komoly problémára hívta fel a figyelmet csak ma már a saját érdekeikre használják fel hogy ártatlan embereket csináljanak ki. De ettől meg nem kellene legyinteni a dologra, En csak ezt mondom, mert az esetek többséget meg csak nem is jelentik, érted, 100 zaklatasbol 10et bejelentenek, ebből 2 kamu akkor már nem is kell foglalkozni vele? Ráadásul mivel egyre több a női főnök nem csak nőket érint a dolog
#23
SLi
#20: Kívánom hogy majd egyszer menjen haza zokogva a lányod és amikor bezárkózik a fürdőbe majd mondhatod neki hogy miért nem a rendőrségre megy a hülye picsája. Mer ugye rendorok meg nem történté tudják tenni az egészet.
#22
SLi
#15: Mert az erőszak meg a zaklatás csak Hollywoodban történik igaz? Nyilván teljesen normális a legbetegebb és leginkább erkölcsi nulla környezetből levezetni az egesz problémát.
De most csak érdekesség kedvéért, nézzük meg ezt. Miért is kapartak egymás szemét? Mert ez volt tőlük az elvárt dolog abban a közegben. De nem maguktól, mert annyira vagytak a rendezőre, csak tudtak hogy muszáj ha valamit el akarnak érni, de ezta a közeget nem ok tettek ilyenné. Volt osztálytársam 16 éves volt mikor ramaszott a McDonald’sban a főnöke és effektíve nem megerőszakolta de azért ment bele mert félt hogy kirúgja. Bár fizikai erőszak nem történt azért remelem megegyezhetünk hogy nem volt normális dolog és ez is egy fajta kenyszerites meg ha nem is verte meg .