PlayStation 4-re költözik az EA Access

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.

Még februárban jelentettük, hogy az Electronic Arts az év elején a befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, szeretnék, ha tovább bővülhetne az EA Access szolgáltatása. A konkrétumokra a mai napig kellett várni, a kiadó ugyanis egy közleményben elárulta, hogy a nyáron a Sony konzolján is előfizethetünk majd az EA Accessre.

Az előfizetéses szolgáltatás valamikor júliusban indul majd el a PlayStation 4-en, havi 4,99 dolláros, illetve éves 29,99 dolláros előfizetés díj ellenében. A rajt időpontjában közel 50 játék közül válogathatnak majd a játékosok, amelyek között megtaláljuk a Star Wars: Battlefront második részét, a Burnout Paradise Remasteredet, a Battlefield-sorozat első világháborús epizódját, illetve az összes sportjátékot is. Arra viszont fel kell készülnünk, hogy amíg Xbox One-on olyan játékok is a csomag részei, amelyek a visszafelé kompatibilitás miatt játszhatóak a konzolon, addig ezek a játékok PlayStation 4-en nem lesznek az előfizetés részei, hiszen PlayStation 4-en nem tudunk PS3-as játékokkal játszani.

A Play First Trials lehetőség azonban megmarad, vagyis a kiadó új játékait a premier előtt 10 órán át keresztül nyúzhatjuk, ezzel segítve minket a végső vásárlásról szóló döntésben.

55 komment - szólj hozzá!