PlayStation 4-re költözik az EA Access

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a februárban már beharangozott EA Access-bővülés most nyáron valósul meg, így a szolgáltatás hamarosan PlayStation 4-re költözik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#55
"PlayStation 4-re költözik az EA Access"
A koltozes azt jelenti hogy ott ahonnan elkoltozik nem lesz ott.

"...elárulta, hogy a nyáron a Sony konzolján is előfizethetünk majd az EA Accessre."
Ez pedig azt jelenti hogy ott is elerheto lesz.

Azaz nem cut/paste hanem copy/paste.. hogy ertheto legyen.
#54
Az,hogy ki mit lát bele az meg hááát...
Önvizsgálat,
mi az életem értelme,miért is harcoskodom most?Ha szerinted jó,hogy drágábban kapsz egy megnyírt szolgáltatást akkor igazad van kihátráltam az agyhalottak tömegéből!
#53
#50: Dettó leszarom,de szerintem leírtam hogy értetem!Nincs miért kihátrálni mivel pró is van!Ellenben ha drágább kevesebb lesz akkor sem jobb!Érti???
#52
#51: Továbbra sem, de nekedvaló söpredék. Értelmes közösségben pl ph ps4 topikjában az ilyenek mint ti hamar repültök. :)
És továbbra sem áll neked jól mások letrollozása pláne ilyen alacsony értelmi szinttel. :)
#51
#49: Trolololo troll vagy.....
Szóval kibasztak onnan, mint macskát szarni.
#50
#34: Mondjuk azt hogy kapásból úgy értelmezte hogy ps-en havonta lesz annyi mint box-on egy év, azért azt tényleg nehéz félreérteni.... El se olvasta rendesen.

Ez "Vajon ezekután is olyan felesleges fos lesz havi 500forintért mikor még csak boxon volt???" meg PONTOSAN az volt ahogy Kawada írta. Hogy a ps-esek eddig szidták amig csak box-on volt, bezzeg majd most.....

Az meg hogy megköszönte hogy "értetted" az meg egy sima kihátrálás volt....

Leszarom az egészet de ez van.
#49
#47: Nem vagyok. Neked való martinkával, át lehet fáradni odavaló a söpredék. :)
#48
#46: Persze persze.. :)
#47
#45: Teljesen korrekt oldal. Sőt!
Gondolom a stílusod miatt bannoltak.
Ott soha nincsenek ilyen értelmetlen viták...
#46
#45: Nem csak én mondom kretén. Ezt a komment falat olvasva kikristályosodik ki a toxikusabb, és ki a szenny, és bocsi de az nem én vagyok, csakis te.
#45
#44: Mondod ezt TE.. Vicces pláne hogy nagyjából te szövegelsz nekem. :D Beza toxic. És ennek jókora arca vagy. Helyedben mennék PSC-re, az efféle szenny odavaló. :)
#44
#29: Te beszélsz toxic közösségről? Ha jól tudom saját magad huszadik reinkarnációja vagy itt a GK-n. Ergo már egy jó párszor kitették a szűröd, ráadásul egy olyan helyről, ahol konkrétan mindenki úgy beszél ahogy akar. Na ehhez aztán igazán nagy retardáltnak kell lenni, de te még annál is nagyobb vagy. Beszélgessenek veled az akinek hét annya van.
#43
#41: Ha én képzeltem oda a cinizmust, akkor sorry részemről.
#42
#30: Tegnap este még 56fokos volt a vérem az elhúzódó születésnapi bulim miatt,szóval sanszos,hogy igazad lehet :)
#41
Én nem voltam elég egyértelmű elnézést!
Az ea szerverei mostanában nincsenek a toppon ahogy a játékaik sem!Erre gondoltam,ha meg még drágább és kissebb kínálat lesz ps en az meg szarnak egy pofon!
#40
#38: Tőle mit vártál?
#39
#38: Hajrá. Annak sok köze van ahhoz ami itt volt. És persze mindenhol fikázás,hogyne...:)
Mondtam én hogynem szoktam kötekedni? Nem...deszép próbálkozás volt... Tudom a fajtádnak minden fikázás. Persze itt isén vagyok arossz, mégvéletlenül sem pl psfanboy aki beleállt egy userbe azonnal mert oda mert egyet szúrnia sony-nak(is). Annyira jellemző vagy. :)
#38
#36: Visszaolvashatom az elmult kb. fel ev osszes ps-rol, annak jatekairol szolo hireket, es mindenhol a te elegedetlenkedesed, fikazasod latom, de te nem kotekedsz, csak a toxic ps kozosseg.
#37
#18: Most már semmiképp ne vegyél PRO-t vagy X-et, Slimmel húzz ki még 1-2 évet s utána jön a next gen.
#36
#31: Olvassvissza picinyem ki kötekedett kivel köszi takony.