2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket

Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#21: Én szeretem az új filmeket, de attól még ugyanúgy imádok visszagondolni arra az időre amikor kisebb koromba elolvastam azokat a könyveket. Kicsit sajnáltam is hogy a régi kánonba utána sokan Thrawnt próbálták másolni, nem nagyon jött össze nekik.
Amúgy egy ysalamiri nem nagyon jönne át nagyképernyőn szerintem :D
#21
#19: "a elolvasod a régi Thrawn könyveket akkor úgy teszel mintha Kylo Ren vagy Poe Dameron nem is létezne"

Egyetértek, az nagyon jó folytatás. Sajnos ( és ez mondjuk nem a Disney sara ) , túl sok idő telt el, ezt az eredeti szereplőkkel már nem lehetett megcsinálni. ( Azért majdnem biztos vagyok benne, hogy ha pl. a Disney talált volna ki olyan állatot ami "blokkolja" az erőt, azért is leszedték volna a fejüket... )
#20
#18: Hát nehéz is a kedvetekben járni az egyszer biztos.

Szerintem a Solo egy tökre nézhető film volt, helyenként igen remek akcióval, de helyenként bugyuta szereplőkkel, mint pl.: a pánszexuális Lando, vagy a bárgyún néző Daenerys, a Rogue One a végére meg egyenesen fantasztikus lett a film vége felé azzal a nagy csatával.

Az a vicces, hogy a két spinoffról több jót lehet elmondani, mint a két főfilmről, és külön kevés jót lehet elmondani az Utolsó Jediról, amit csak azért nem vagyok hajlandó még sz*rnak tartani, ha a film nem azt a célt szolgálta, hogy a Last Jedi történései+ néhány év felkészülés a lázadók részéről megágyazhasson egy odab*szós csatározásnak a 3. részre.

Aztán persze lehet még mindig "meggyalázást" és "az eredeti szellemiség arconköpését" üvöltözni, hogy aztán kiderüljön, senkinek semmi se elég jó, és megint hagyják az egész szériát a francba.

Véleményem szerint elkezdehetnének nekiállni az "Egy Star Wars Történet"-féle stratégiának, ami lehetőleg jobbnál-jobb (legalábbis a Solonál nem rosszabb) foglalná magába, mert azokon kevesebb volt a felhördülés, mint a nagyfilmeken.
#19
#14: Szerintem a Klónok Támadása az abszolút mélypont. Baljós Árnyakban voltak kegyetlen hányingert okozó pillanatok, de sok jelenet még azért nekem visszaadta az eredetik hangulatát. Legnagyobb népszerűtlen véleményem mindig is az marad hogy a Sithek Bosszúja túl van értékelve.
Megértem én, ha valakinek nem tetszenek az új filmet, de azok helyett ott vannak a régi könyvek, amikben már szinte minden Jedi Visszatér-utáni eseményt lefedtek, azt senki se veheti már el tőlünk (attól függetlenül mennyi agyfasz van a Legendákba, még mindig imádom elővenni a legjobbjait). Max meghúzol egy vonalat az Ébredő Erő előtt és azt mondod "hogy kösznem". Az előzménytrilógia meg a készítőtől jött, hogy a rejtélyeket megmagyarázza, tisztázza, és bővítse a sztorit. Túl sok kritikát kap mindig a rossz dialógus meg a túlhasznált CGI, és kb senki nem foglalkozik azzal, hogy mennyire egy inkonzisztens, az eredeti filmek szellemét és történetét mennyire leszaró baromságot kaptunk.
Ha elolvasod a régi Thrawn könyveket akkor úgy teszel mintha Kylo Ren vagy Poe Dameron nem is létezne, de ha az isteni Darth Plagueis könyvet olvasod tudod hogy a sztori után 10 évvel Yoda egy zöld fogpiszkálóval fog ugrálni Darth Vader meg azt kiabálja hogy NEEE
#18
#12: Az rendben is van, én nem arra gondoltam, hanem amit a Solo c. filmmel elkövettek.
#17
#12: Már a legelső pletykákban benne volt, hogy Solo meg fog halni, szal abban nem sok meglepetés volt.
#16
#14: Izlések és pofonok, az előzmény triológia ha nagyon utálni akarnám se bántota a szemem annyira a darth maul-val vivott harc mint ami a disney csináltak.

https://youtu.be/c85KaDSMIRM?t=529

Azon legalább elhiszem, hogy hónapokon keresztül készültek, nem úgy mint a disneynél, hogy bementek és megcsinálták egy hét után. A zene is más tészta, olyan telitalálatot, mint a Darth Maul vs Jinn vs Ken-nél.
#15
#13: Melesleg, ha valaki azt gondolja hogy újabb hater kérem néze meg milyen arcot vágott szegény Mark Hamill miután megnézte a filmet. Sok mindent elárul.
#13
#10: +1 én nagyon szeretem az SW-t és gyerekorom egyik legszebb élményei egyike voltak a filmek. Azonban amit a disney leművelt vele arra szavak nincsenek, hogy megalázták az egyik legszebben kifort univerzumot.

Mielőtt valaki nekem esne, soha nem szidtam az előzmény triológiát, eltudok mélyülni a SW világában, és igen én is inkább old republic felé vettem volna az irányt. Őszintén gyülölöm a disney amiért belekontárkodott. X millió kis video van fent ahol szépen részről részre elmagyarázák a film összes hibáját és ez csak még a felszin.

(ITT NAGYON FONTOSAN KIEMELNÉM NEM KERESTEM A HIBÁIT, EGYSZERŰEN AZ ARCONBA KÖPTÉK ŐKET, BOCSÁNAT DE VAK NEM VAGYOK)

A logikátlan érzelmektől mentes gyökér döntések és gyenge humor amivel a disney teli pakolta filmeket, gyerekmesét iró majomnak oda adva femilista szemété varázsolva azt.
#12
#11: Mondjuk Han Solo szerintem pont nem az ő saruk. Ford már a Jedi-ben "szeretett volna meghalni", bármiben lefogadom hogy ezt csak így volt hajlandó vállalni.
#11
#10: +1 Számomra még a Dale Avery (Nyulászi Zsolt) könyvek is jobban tetszenek, mint amit a disney csinált a Star Wars-al, és főleg Han Solo-val. Én már inkább a könyvekben találom meg a számomra jó, és új SW történeteket. Inkább a legendák, mint a kánon. Timothy Zahn könyvei nagyon ott vannak, bár én jobban szeretem Han Solo történeteit (kedvenc karakterem a sw világában). Most épp a Tolvajbecsület c. könyvet olvasom, egész jó. Rengeteg jó SW könyv van, mindenféle érából, a legkülönfélébb főszereplőkkel. Aki jó sw történeteket szeretne sztem keresse a könyvesboltokban inkább.
#10
#5: Az SW franchise maga közel sincs a kifulladashoz... pont ez a lényege, hogy kb végtelen lehetőség rejlik benne. A probléma ott van, hogy a Disney és Kennedy a rendezőkkel együtt arcon hányták az egészet, mint egy 14 éves másnapos kölök a saját szüleit.
#9
#7: Régi jó új rossz
#8
#7: Nekem is egyből ez jutott eszembe:D
#6
Lehetne pihentetni vagy húsz évig is.
#5
Az Avatar engem spec kb 10x jobban érdekel mint ez a kifulladt SW frencsájz
#4
Hehe utána sem valószínűbb, hogy jobb lesz a helyzet :D
#3
Ha ilyen szar lesz mint az utóbbi két rész, nem erőltetném tovább.