Switch Online - megvannak a májusi ingyenjátékok

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 8.
  • Akció
Link másolása
A Nintendo lerántotta a leplet a fizetős Switch Online ingyenes, májusi játékfelhozataláról. A legújabb NES-játékkínálatban megtaláljuk a Donkey Kong Jr.-t, illetve a Clu Clu Landet is.

A Switch Online előfizetői májusban sem maradnak ingyenes játékok nélkül. A Nintendo továbbra is a NES-korszakból válogatott.

A május 15-től elérhető kollekcióban megtaláljuk majd a Donkey Kong Jr.-t, ami talán az egyetlen olyan játék, ahol Mario rosszfiúként bukkan fel. Az első Donkey Kong folytatását természetesen Shigeru Miyamoto készítette, a játék pedig 1982-ben jelent meg. Mellette megkapjuk a Clu Clu Landet, ami egy top-down platformer, és amiben egy halat kell terelgetnünk. A harmadik játék pedig a VS. Excitebike lesz, ami már akkoriban is tudott osztott képernyős módot.

32.
32.
Ooorky
http://i.4cdn.org/v/1557482851370.jpg
29.
29.
Ooorky
#27: Néha ráveszem magam a Zeldára, de alig haladok benne. 3 hónap volt a teve lezuzása...
3rd party cuccok viszont nagyon bejöttek, főleg a jrpg-k amiket munka közben is lehet tolni :-D
28.
28.
delphijos
#22: Nem szoktam személyeskedni, de ha ennyire szar a játékfelhozatal, akkor mi a retkes f*szért rontod itt a levegőt és sírsz az ingyen játékok miatt ? Akkor húzz el a francba és játssz máson. Vagy keress más hobbit.
23.
23.
Aanash
Amúgy megéri beruházni így a jelen konzol generáció vége felé haladva?
Vagy a switch-nél ez másképp működik?
Nekem olyan játékok hiányoznak mint pl az Unfinished Swan, Oure és hasonlók.
A loot lövölde meg az akció és vérengzés már a könyökömön jön ki.
Nagyon monoton mindegyik.
22.
22.
TheFlаsh
Ezekkel a játékokkal csak fajszemét "emberek" játszanak. Látom összehordta a szemetet a szél. :D
18.
18.
Guba32
#15: A fele.Ha hivatalosan veszed a többi előfizetést akkor harmada.
15.
15.
Aanash
Ahogy látom jóval olcsóbb lenne akkor az előfizetés mint a többi konzolon?
Én gondolkodom a switch vételén, de majd ha kijönnek az újabbak.

Igaz kissé más a felhozatal mint a többi konzolon, de azokon is amíg voltak nagyrészt a free to play játékokkal játszottam annyira nem tudott már lekötni szinte semmi.

Meglátjuk mit hoz a jövő, de az hogy olcsóbb az előfizetés és az hogy kicsi a konzol nálam plusz pontok.
14.
14.
Guba32
#13: Ha a Nintendot divat szidni,akkor az ikszbokszot mi volt?:) Szerintem pár notóriuson kívül nem divat.Számomra minden konzolnak van előnyös és kevésbé előnyös oldala.A Switch-cset szeretem mert nem vagyok tévéhez kötve,de ugyanakkor ha belépek a Boxra látom,hogy most pl.300-ért van Game Pass 3 hónapra amiben ott a Hellblade és a Mudrunner amit kipróbálnék Switchen is,de ott 20ezer lenne.Nyilván nem várom el,hogy ilyen áron játszak velük itt,de valami hasonló szolgáltatást szívesen látnék az N-nél is.Vagy a Virtual Console,hogy a kedvenc Gamecube játékommal a SW Rogue Squadron 2-vel játszhassak handheld.Én azért hozzatenném a nagy sikerhez azt is,hogy persze megveszem az exlusive játékait,mert azon kívül nem túl széles a választék,talán most beindult valami.Az én bizalmam töretlen a Nintendoval,és nem is igen fog változni.
13.
13.
Bnecne
Mért divat szidni a Nintendot amúgy? Sokan mondják,hogy nem sikeres a konzol.A generáció legsikeresebb konzoljához mérjük is akkor is jobban fogyót az első 2 éve alatt mint a ps4(ps4 2 év alatt kb 30millió,switch kb 35-6millió eladott gép) és ebben a z éveben még jön a
1.Super Mario Maker 2
2.Marvel Ultimate Alliance 3
3.Fire Emblem Three Houses
4.Astral Chain
5.Pokemon Sword/Shield(ha tippelnem kéne,csak ez a cím elad pár millió switchet)
6.The Legend of Zelda: Link's Awakening
7.Animal Crossing
8.Bayonetta 3
9.Shin Megami Tensei(NDS-en nagyon jó volt,most kap új részt)
10.Metroid Prime 4(ha majd egyszer elkészül)

Most ezek voltak a fejembe,de nem lepődnék meg ha az E3 alatt gyarapodna a lista.Plusz,akkor még vegyük ide az eddig megjelent nagy sikerű exkluzívokat is persze.
12.
12.
Guba32
#10: Ezért van nekem is Switch.Ha csak asztali konzol lenne rá sem néznék,elvagyok az N játékaival,de nem a szívügyem.Viszont jelenleg a legjobb "élő" handheld konzol nekem.
11.
11.
delphijos
#10: Nem csak a felújításokról van ez. Ha megjelenik valami PS-re, és mondjuk egy évvel később Box-ra, ott új áron fog megjelenni, hiába egy éves már a másik platformon... És persze fordítva is. Emlékszem amikor a Tomb Raider előző része sokáig csak Box-on volt, és később jött PS-re, PS-en nem jelent meg ezért olcsóbban....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...