Switch Online - megvannak a májusi ingyenjátékok

A Nintendo lerántotta a leplet a fizetős Switch Online ingyenes, májusi játékfelhozataláról. A legújabb NES-játékkínálatban megtaláljuk a Donkey Kong Jr.-t, illetve a Clu Clu Landet is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#59
#57: Le. Eléggé kirekesztve érzem magam, kevés a pisiszex a játékiparban. :) Ultimate érti az utalást amúgy. ;)
#58
#55: Haladunk szépen erre pedig... A gamer világot is elérte eddig mindig a fertő, ez is kezdi betenni magát.
#57
#56: Lebuktál a fétiseddel.
#56
#55: Azt akartam, hogy "SE vizelek bele..."
#55
#51: Ha Lara ilyen lesz, együtt vonulok majd veletek a tiltakozáson, és az italodba vizelek bele. ;)
#54
#52: Dehogy nincs. Pontosan olyan beteges azonos neműek közt mint amilyen beteges felnőtt embernek 10 évesre izgulni. Ezek persze nincsenek kucenzúrázva sőt.. :)
#53
SLi
#41: Ez sajnos így van, és bár az egyik oldal azt állítja a szólásszabadság mellettharcol a másik meg a kiszolgáltatott csoportok védelmében de mindkettő ugyanúgy az alkotói szabadság csorbítását eredményezően cselekszik.

Ha a neckbeard kretén tombol mert nem bikiniben verekednek egy olyan játékban amivel nem is fog játszani, az ugyanúgy a kreatív szabadságot támadja mint aki a nők tárgyiasítására hivatkozva akar cenzúrázni.

Egyiknek sincs helye a művészetben,
#52
SLi
#44: a szexualitás az szexualitás nincsenek különbségek, attól mert neked a felvillanó női combok tetszenek az nem lesz természetes, mi van ha egy lány játszik akkor neki is fel kellene izgulnia mint neked hiszen az a természetes? akkor milyen alapon baj két lány smárolna? Nem mindent saját magadból kellene levezetni

Az erotika meg a fröcsögő csonkítás is a kultúra és az emberi természet része, ha tetszik ha nem, megfelelő korhatár besorolás mellett mindkettőnek helye van
#51
#48: Pedig az egyik kép az új Devil May Cry és hálistennek jókora felháborodást keltettek vele, rengeteg oldalon le is cikkezték.
Vagy cenzúrázzunk mindent, vagy semmit. De az hogy ilyen apróságokat kiszednek ami teljesen egészséges, míg a beteges dolgok mehetnek...
A végén még megéljük a leszbi Larát deszka mellkassal iszonyat hónaljkutyával...
#50
#49: Szexuális tartalom a Sony szerint:

https://youtu.be/CmF30DFvCnc
#49
#46: Az a baj, hogy nagyon mást érthetünk adott esetben a "szexuális tartalom" szóösszetételen... Ez így nagyon tág. De nem, nem gondolom.

Nagyon leegyszerűsítem a felvetést. Attól, ha valakit, lelövök egy játékban vagy kibelezek egy játékban, nem lesz kedvem kibelezni és megölni senkit. De egy játékon belüli dugástól, vagy egy 40 kilós csöcsös anime csajszitól aki pucéron vergődik ide-oda, szerintem feláll sok ember töke.
#48
#44: Nem gondolom, hogy az egészséges erotika cenzúrázandó lenne. De hogy nem a japán játékokra asszociálnék az "egészséges erotika" hallatán, az is biztos. :)

Egyébként nem azt mondtam, hogy ez helyes lenne, vagy helytelen. Egyszerűen nem az a szint, ami nálam kiveri a biztosítékot. Még. Nekem linkeltél 2 képet, egyiket se láttam életemben, és szerintem Európában aközött a 100 ember közt vagytok, akik tudják miből vannak. Az, hogy egy Hitlernek a bajszát le kell borotválni egy Wolfenstein 2-ben, vagy nem lehet horogkereszteket használni (ez mondjuk Németország ugyebár), az már olyan szint, amire azt mondom, hogy "na menjenek a picsába... ez vicc".

Nem kell ebbe belemenni. Elfogadom, hogy zavar egyeseket, és tartanak valamilyen tendenciától. Amit szóvá tettem, hogy nem értek, hogy miért kell minden második-harmadik-negyedik cikkben felhozni...
#47
#46
#45: “De nem tartom kizártnak, hogy a cirtuális erőszakos tartalmakat valahogy jobban kívül tudjuk kezelni a valóságérzetünkön, mint esetleg a szexuális tartalmat. ”

Ezt úgy mondod mintha a szexuális tartalom valami negatív dolog lenne.
#45
#43: A valve nagyon leegyszerűsített véleményem szerint a játékipar stricije, úgyhogy hagyjuk... Nyilván vannak visszás dolgok. De nem tartom kizártnak, hogy a cirtuális erőszakos tartalmakat valahogy jobban kívül tudjuk kezelni a valóságérzetünkön, mint esetleg a szexuális tartalmat. Félreértés ne essék, nem mondom, hogy így van, ez csak felvetés és szerintem érdekes kutatási terület lehetne. Mert el tudom képzelni, hogy könnyebben el tudunk vonatkoztatni a játékon belüli erőszaktól.
#44
#40: Lelked rajta, pedig ez pontosan ugyan az az aberrált kettős mérce amit mindenhol beerőltetnek manapság. Tehát egy felvillanó női comb, vagy melltartós mell az kicenzúrázandó. Nehogymár egészséges erotikát lásson példaként a kamasz aki tolja. De két nő smárolása az játékba sőt trailerbe való. Az nem baj, bármennyire beteges természetellenes. A fröcsögő vér és csonkítás sem. De az egészségesen erotikus dolgok - amik neadj isten egészséges irányba terelik a kamaszokat- azokat most cenzúrázni kell.

A legalja...

https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/425/518/dfa.jpg

https://www.games.ch/img/yt.nupFJPaAn9s.843.500.1.jpg
#43
#42: Amúgy nem érzed egy kicsit sem visszásnak és betegeknek hogy ezt cenzúrázzák, de az extrém erőszak az teljesen rendben van? Steamen is all-age visual noveleket bannolnak mondvacsinált okokból miközben az igazi, hardcore gay furry pornójáték rendben van a Valve szerint.
#42
#41: Nem hiszem. Az túl széles kör lenne. Engem leginkább a "a videójátékok miatt lesznek gyilkosok a gyerekek, tícsukk be!" szint zavar(t), szerencsére bármilyen ilyen jellegű próbálkozás kifulladt. És a Németországi zöld/kék vér meg a Carmageddon robot járókelőiből sem lett globális példa. Úgyhogy én jól vagyok.
#41
#40: Azt ugye tudod hogy mi vagyunk az első lépcső ahhoz hogy majd idővel az is cenzúrázva legyen ami már téged is zavar?
#40
#37: Nem nagyon éri el az ingerküszöbömet, hogy őszinte legyek. Ez nem az a szintje a cenzúrának ami zavar. De nyilván megértem, ha ez nem tetszik valakinek, de azt már nem, hogy minden második cikk alatt (de lehet csak negyedik) ezen kell hőbörögni, vagy a kínai invázió ellen (tencent) vagy az lmbtqhijklmnopqrst propaganda miatt. Engem pl. sokkal jobban idegesítene, ha pl. egy Days Gone-ban nem lehetne gyerekzombi. Az szerintem sokkal többet ad hozzá érzelmileg és tartalmilag, mint amennyit elvesz az, ha nem fog egy hentai maca se angolnákat feldugni a másiknak egy tölcsérrel.

Egyébként a toknál szerintem részben olyan egyszerű tényező is indokolja, hogy teljesen más a 2 borító képének az aránya. Ha tartanák a méretet, rohadt hülyén nézne ki a PS4 borítón (főleg a vastag kék ps4 sáv kavar bele). Kicsi lenne a csaj a képen és jelentős lenne az üres rész.