Ghost Recon - októberben jön az új rész?

Idő előtt kiszivárgott a következő Ghost Recon-játék egyik gyűjtői kiadásának fotója, ami nemcsak a játék címét, de a megjelenés pontos dátumát is leleplezi. A Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint eszerint október 4-én debütál.

Hivatalosan holnap este 20:30-kor leplezi le a Ubisoft a Ghost Recon következő felvonását, de a Redditen már most felbukkant egy promóciós fotó, ami az új epizód egyik gyűjtői kiadásáról árul el részleteket. A felvétel ráadásul nem tűnik kamunak, ugyanis a rajta látható szobor erősen hasonlít arra az alakra, akit a Ubisoft nemrég a Twitteren is leleplezett.

Az új Ghost Recon-játék Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint néven fog futni, és ha hinni lehet a promóciós anyagnak, akkor október 4-én jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Érdekes adalék, hogy a rajongók szerint a képen látható alak nem más, mint a Wildlandshez most megjelent Operation Oracle új szereplője, Cole D. Walker, akit a Megtorló című sorozat főszereplője, John Bernthal alakít. Vagyis nem kizárt, hogy a Breakpoint a Wildlands közvetlen folytatása lesz.

0 komment - szólj hozzá!